Am gasit cateva dar sunt cu free show gen Chaturbate si nu se pupa cu Jasminul si chiar nu as mai putea sa lucrez pe un site de genul. Am dat peste Xmodels dar nu prea am gasit informatii recente despre site, ma intereseaza sa stiu daca pot schimba pretul la privat, am citit ca platesc foarte putin, cativa centi pe minut
Stiti siteuri cu daily pay si ce parere aveti de Xmodels?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- DiamondSoul
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Caut un site secundar de cand s-a inchis Ifriends si ma gandeam ca o solutie buna ar fi un site care ofera daily pay avand in vedere ca nu ma loghez des.
Am gasit cateva dar sunt cu free show gen Chaturbate si nu se pupa cu Jasminul si chiar nu as mai putea sa lucrez pe un site de genul. Am dat peste Xmodels dar nu prea am gasit informatii recente despre site, ma intereseaza sa stiu daca pot schimba pretul la privat, am citit ca platesc foarte putin, cativa centi pe minut
?
Dacă vrei sites Premium, părerea mea este să încerci sites mari, Streamate.com, Cams.com, Flirt4free.com, chiar dacă nu au plată zilnică.
Pentru Daily Pay ar mai fi ImLive. Ei au un parteneriat cu Enticelive, cu sediul în Las Vegas, Nevada, iar acest Enticelive efectuează plăți zilnice prin depunere directă (direct deposit) în contul bancar dacă ai făcuți în ziua respectivă pe ImLive minim 25$. Problema este că nu știu dacă e valabil și pentru Europa sau doar pentru USA, iar în căutările mele nu am găsit această informație, dar poate ne ajută alți colegi să descifrăm “misterul”.
De asemenea, nu știu dacă ai auzit despre BoleynModels. BoleynModels este un studio virtual, îți creează conturi pe diverse sites, te lasă să lucrezi când vrei și cum vrei. Avantajul în cazul de față este că ei plătesc zilnic, indiferent dacă tu faci minimul de plată pentru site-ul respectiv sau nu. Să zicem că tu lucrezi pe 3 sites, pe fiecare ai făcut astăzi 50$, iar minimul de plată este 100$ pentru respectivele sites. Ei comasează cei 150$ făcuți și ți-i trimit tot astăzi. BoleynModels lucrează cu modele de pretutindeni, oferă și ajutor dacă e nevoie, iar comisionul reținut de ei este diferit pentru fiecare site în parte. Eu am citit despre ei, au reviews bune și foarte bune, oferă bonusuri și au și un blog.
https://boleynmodels.com/.
https://boleynmodels.com/le-blog/.
Salutând nemurirea printre muritori...
- DiamondSoul
- User Junior
Multumesc Mery
Buna ideea cu Boleyn, stiu ca parca am citit pe undeva despre acest studio dar nu mai stiu unde pentru nu prea am acordat importanta atunci, Multumesc inca o data 
Să fii iubită!
Și acum noutăți
Dacă zici că e bună ideea cu BoleynModels, ai aici un link cu mai multe informații/comentarii:
https://www.wecamgirls.com/reviews/boleynmodels#reviews.
Mult succes!
- DiamondSoul
- User Junior
Nu m-ai dezamagit Mery, Imlive e un site pe care am lucrat mai demult, procent mic si din cate imi aduc aminte au chargeback, nu as mai lucra niciodata pe el in schimb am gasit pe Boleyn cateva siteuri care m-ar interesa, multumesc inca o data, esti o scumpa 
- DiamondSoul
- User Junior
M-am hotarat sa revin cu un update pentru ca am primit foarte multe sfaturi utile aici si dupa ce am testat siteul Xmodels m-am hotarat sa ii fac un mic review ca sa zic asa dar pana atunci as vrea sa ii multumesc lui Mery pentru recomandarea facuta, m-am hotarat sa colaborez cu Boleyn si pot spune ca sunt foarte multumita.
M-am hotarat pana la urma sa incerc Xmodels doar pentru faptul ca au daily pay, o scurta parere despre el in cazul in care mai sunt modele si doresc sa lucreze pe acest site, platesc 35% sau 45% comision in functie de zona din care membru acceseaza siteul , cu mentiunea ca majoritatea sunt din Netherlands si daca alegi sa stai in private si nu oferi free chat atunci comisionul ta va fi de de 30% sau 40%, si aici pun un print screen ca sa intelegeti mai bine:
Mai exista si interactive toy care poate fii activata pentru 10 secunde castigul tau fiind de 0.18 euro.
Este un site foarte ieftin ca sa spun asa, dupa 10 minute de privat te trezesti ca ai facut uimitoarea suma de 2-3 € motiv pentru care eu nu ma dezbrac in privat si le cer sa intre in VIP, pretul meu pentru VIP este de 20 credite, ma dezbrac in privat chat doar daca sunt cel putin 3 useri in privat sau daca este un user care imi activeaza lush constant.
Ce imi place la site este ca sunt seriosi cu platile, eu mi-am primit mereu banutii in cont in jur de ora 8 dimineata, comisionul lor pentru daily pay fiind de 2% pentru Epayments iar minimul pe care trebuie sa il faci este de 0.5 €, pentru Paxum este de 4% iar minimul este de 25 €/$.
Eu tin siteul doar in privat, iar majoritatea incasarilor mele vin din VIP chat, am lucrat aproape 36 ore in total pe el si am facut cam 1000€ ,media incasarilor pe site fiind in jur de 27€ pe ora, pentru mine este un site de umplutura pentru ca nu trebuie sa imi bat capul cu free chat si pot spune ca personal sunt multumita, eu lucrez foarte putin asa ca este foarte convenabil pentru mine sa primesc banii rapid.
Aici niste printuri cu orele petrecute online de cand am inceput sa lucrez pe site si incasari.

Daca aveti intrebari vizavi de site sau de Boleyn va voi raspunde cu cea mai mare placere.
M-am hotarat pana la urma sa incerc Xmodels doar pentru faptul ca au daily pay, o scurta parere despre el in cazul in care mai sunt modele si doresc sa lucreze pe acest site, platesc 35% sau 45% comision in functie de zona din care membru acceseaza siteul , cu mentiunea ca majoritatea sunt din Netherlands si daca alegi sa stai in private si nu oferi free chat atunci comisionul ta va fi de de 30% sau 40%, si aici pun un print screen ca sa intelegeti mai bine:

Mai exista si interactive toy care poate fii activata pentru 10 secunde castigul tau fiind de 0.18 euro.
Este un site foarte ieftin ca sa spun asa, dupa 10 minute de privat te trezesti ca ai facut uimitoarea suma de 2-3 € motiv pentru care eu nu ma dezbrac in privat si le cer sa intre in VIP, pretul meu pentru VIP este de 20 credite, ma dezbrac in privat chat doar daca sunt cel putin 3 useri in privat sau daca este un user care imi activeaza lush constant.
Ce imi place la site este ca sunt seriosi cu platile, eu mi-am primit mereu banutii in cont in jur de ora 8 dimineata, comisionul lor pentru daily pay fiind de 2% pentru Epayments iar minimul pe care trebuie sa il faci este de 0.5 €, pentru Paxum este de 4% iar minimul este de 25 €/$.
Eu tin siteul doar in privat, iar majoritatea incasarilor mele vin din VIP chat, am lucrat aproape 36 ore in total pe el si am facut cam 1000€ ,media incasarilor pe site fiind in jur de 27€ pe ora, pentru mine este un site de umplutura pentru ca nu trebuie sa imi bat capul cu free chat si pot spune ca personal sunt multumita, eu lucrez foarte putin asa ca este foarte convenabil pentru mine sa primesc banii rapid.
Aici niste printuri cu orele petrecute online de cand am inceput sa lucrez pe site si incasari.

Daca aveti intrebari vizavi de site sau de Boleyn va voi raspunde cu cea mai mare placere.
Plăcerea e de partea mea! Întotdeauna!
Îți mulțumim mult pentru feedback, cu siguranță va fi de folos și altora!