Putin ajutor, va rog!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
SummerHill
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra...ori sunt eu de vina, ori nu. In luna iunie am decis sa imi deschid contul de MFC, dupa 4 ani de non activitate. A fost, ok, in iulie am fost printre cele 1000 din top, mi-am facut ceva regulari(nu foarte bogati dar macar mai arunca cu tokensi in room odata la 2 zile). In luna august zici ca au murit toti, ba nu mai raspund, sau daca raspund spun ca trebuie sa plece, iar cei noi nu-mi stau in room. Camera mea nu e de vina, fiind in afara Romaniei pot verifica room-ul, ma vad si ma aud perfect. Tin sa mentionez ca beneficiez de toate tool-surile site-ului gen mfc share, snap, whstapp,whiteboard pus la punct, incerc sa fac si games(cand am cu cine), ofer tot feluri de oferte,vorbesc, tastez, sunt sociabila, etc etc . Din iunie pana acum am investit in decorul camerei, webcam 4k, outfituri cumparate saptamanal, pantofi, extensii par, tot ce se putea, curand si lips filler.Am un cam score de 1500, stiu ca e micut dar fara membrii nu il pot ridica iar eu sper sa ajung macar undeva la 2500 pana la sfarsitul anului, daca am noroc. Nu inteleg unde gresesc, incerc sa vorbesc cu toata lumea, cum zic un Hi sau le tastez pleaca sau nu raspund. Cateodata rabufnesc si le zic sa se care din room daca au venit sa stea si fara sa vorbeasca pentru ca pur si simplu ma fac cu nervii(aici stiu ca gresesc, dar nu ma pot abtine, nu o fac chiar zilnic dar cateodata nu ma pot abtine in a nu-i scoate din room). Unde naiba gresesc, ciuma ciumelor nu sunt, chiar daca am 35 de ani arat ca una de 20, mi-am ascuns locatia la profil, mi-am ascuns varsta, pana si profilul de pe MFc nu e standard. Investitii facute dar pentru nimic din cate se pare, cateodata stau ca proasta in room si ma uit la mine pentru ca pur :-. :triumph: si simplu nu am cu cine vorbii. Skype e o mica problema, nu-l accept daca e sub 1000 tks, mi se pare o pierdere de timp. Am acceptat skype show-uri la inceput si am pierdut destul de mult. Nu mai accept...oare asta sa fie de vina?
SoulCams Models Studios wanted
TheOne
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Ar fi pacat sa nu incerci si alt site decat sa astepti sa-si revina ei, cu totii stim ca perioada verii e mai slow, dar nici chiar asa, iti doresc mult succes, din ce spui totul e perfect nu ai tu nici o vina, cu siguranta e greu pentru ca ai revenit dupa o perioada lunga insa poate e prea pretentios MFC-ul, incearca alt site, la ce investitii ai facut sunt sigura ca altii vor aprecia :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”