Căutarea a găsit 7 rezultate
- 23 Apr 2018, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Verificare cont PAXUM
Mail la octav@paxum.com in lb romana, rugati-l frumos sa va ajute cu aprobarea contului, si daca totul este in regula cu ce ati uploadat voi contul va fi activat in cateva ore! No more wait.
- 10 Mai 2018, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: A primit cineva cardul Paxum, noile carduri?
Buna everybody
,mie mi-a venit ieri cardul temporar de la paxum, yuppy,
In cateva saptamani a ajuns deci destul de repede zic. Multumesc paxum ca au fost rapizi
Spor la bani everybody!
https://ibb.co/hFD1WJ
,mie mi-a venit ieri cardul temporar de la paxum, yuppy,
Spor la bani everybody!
https://ibb.co/hFD1WJ
- 09 Mai 2018, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
A primit cineva cardul paxum pana acum de cand au inceput cu printarea noilor carduri? Nu am nici macar un raspuns :worried: Sunt din Bucuresti si totusi ma gandesc ca in alte parti poate s-au trimis deja? Va multumesc Depinde cand ai aplicat tu pt el..Eu am aplicat pt un card pe 27 aprilie si inca...
- 05 Iul 2013, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ingerii si Sirenele internetului - modelele de video chat
Salut tuturor, De ceva vreme am inceput sa percep modelele de video chat, la nivel emotional, ca niste INGERI si SIRENE ale internetului si am zis sa dezvolt putin, sa scriu un articol despre modul cum percep eu toata treaba asta. Video chatul are deja aproape 20 de ani, nu mai este chiar tanar, dac...
- 12 Iul 2013, 05:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ingerii si Sirenele internetului - modelele de video cha
N-am somn si gata. Cum spunea Malaele - am calculit, am calculot ... pe care le-am baut. Am zis sa scriu. Si iata. SAD^^EYES cand ti-am citit postul, am zambit. Nu contest aportul tau la acest form si multe raspunsuri date de tine sunt foarte eficiente la intrebarile noastre. Pentru asta te asigur d...
- 05 Iul 2018, 06:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Incearca din internet explorer.Din mozilla sau chrome face figuri.
Eu am rezolvat cu explorer.
Eu am rezolvat cu explorer.
- 12 Dec 2018, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Intrebari despre payout Jasmine
Hey, Multumesc frumos pt raspuns, cont mi-am facut deja pe Paxum, dar fiind totusi o platforma de intermediere, am o reticente in a trimite bani la ei, si ulterior citisem ca si ei percep un comision de 40 de dolari pt transfer bancar ( deci tot aia ar fi )... mi-ai starnit interesul pt EFT --> o sa...