Buna,
Sunt un model incepator si as avea cateva intrebari legate de metodele de plata alese de voi si sugestii pentru ce am ales eu.
Am ales sa lucrez pe Jasmin si ca metoda de plata am pus transfer bancar.
Contul meu este la ING si este cont in RON, si aici ar fi prima intrebare -> se face conversia automat in lei, sau este o problema ca am selectat cont in moneda nationala ?
Am mai citit pe Jasmin ca ar fi un minimum de 500 de dolari de retras si un comision de 50 de dolari per tranzactie... Sincer nu mi se par cele mai ok conditii, si pt un incepator aceste sume mi se pare cam greu de atins si 50 de dolari comision ... mult prea mult.
Existe alternative de payout mai ok ?( am tot citit pe forum despre Paxum ... dar am o reticenta si am mai citit ca ei nu accepta VISA, si la fel, si ei ar practica comisioane destul de mari
Sper sa nu deranjeze postarea, si daca s-a mai discutat acest aspect niste link-uri ar fi super utile.
Multumesc
Intrebari despre payout Jasmine
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Deci și prin urmare, să purcedem:
1. Depinde de fiecare bancă în parte dacă face automat conversia din valută în RON. Banca Transilvania, spre exemplu, nu face conversia, ci îți deschide un alt cont în valuta în care primești banii. Sunt bănci care trebuie anunțate din timp că urmează să primești bani în altă monedă decât cea în care ai tu contul ca să poată face conversia, sunt bănci care fac conversia automat fără niciun preaviz, și sunt bănci care trimit banii înapoi. Din câte am citit eu, ING este o bancă care face conversia, dar nu știu care sunt condițiile. Cel mai bine este ca tu mâine să iei 10 minute din timpul tău și să suni la orice sucursală ING și să întrebi.
2. Da, pentru un model începător (și nu numai) pot fi mai grele condițiile impuse de opțiunea Transfer Bancar.
3. Alte metode de plată puse la dispoziție de către gigantul LiveJasmin.com, sunt: ePayService, WebMoney, Paxum, Skrill, respectiv Bank Transfer - http://wiki.jasmin.com/display/EW/Payou ... stem-other.
4. Că tot veni vorba de Paxum, Paxum pune la dispoziție următoarele metode de transfer: Withdraw Funds by EFT, Withdraw Funds by WIRE și Transfer și Withdraw Funds to External Credit Card. În aceste zile nu funcționează opțiunea Withdraw Funds to External Credit Card pentru cardurile VISA. Dar cu toate acestea, Withdraw Funds by EFT încă este o opțiune valabilă de transfer, atât pentru VISA cât și pentru MasterCard. E tot un fel de transfer bancar, doar că costurile mult mai mici, 5 dolari/transfer, ai nevoie de cont în lei - ceea ce ziceai că deja ai, și trebuie să fii foarte atent cum îți completezi datele pentru acest tip de transfer în contul tău Paxum. Iar din câte am citit eu pe wiki.jasmin.com, suma minimă de transfer este 100$.
5. Postarea ta nu a deranjat pe nimeni, și dacă a deranjat nu ne interesează și iacă așa
"Succesuri" nebănuite!
Salutând nemurirea printre muritori...
Hey,
Multumesc frumos pt raspuns, cont mi-am facut deja pe Paxum, dar fiind totusi o platforma de intermediere, am o reticente in a trimite bani la ei, si ulterior citisem ca si ei percep un comision de 40 de dolari pt transfer bancar ( deci tot aia ar fi )... mi-ai starnit interesul pt EFT --> o sa intru la ei sa citesc si sa vad ce inseamna asta
Multumesc frumos pt raspuns, cont mi-am facut deja pe Paxum, dar fiind totusi o platforma de intermediere, am o reticente in a trimite bani la ei, si ulterior citisem ca si ei percep un comision de 40 de dolari pt transfer bancar ( deci tot aia ar fi )... mi-ai starnit interesul pt EFT --> o sa intru la ei sa citesc si sa vad ce inseamna asta