Cams-paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Pacino
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Buna;)Daca am primit cardul paxum,am zis sa-l aleg pentru cams.Deci aveti idee cat dureaza sa intre banii pe cams in contul paxum?Si apoi transferul pe paxum card?Merci!
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

O sa iti raspund la intrebare cu o alta intrebare :') am primit si eu cardul paxum dar nu are cip...e normala chestia asta? Nu ma pricep la carduri dar asta e diferit de celelalte, asa e ai la tine?
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

wrongturn2020 scrie: 03 Iul 2018, 13:44 O sa iti raspund la intrebare cu o alta intrebare :') am primit si eu cardul paxum dar nu are cip...e normala chestia asta? Nu ma pricep la carduri dar asta e diferit de celelalte, asa e ai la tine?
Nu are cip? Pai si atunci cum il va recunoaste ATM-ul?
Pacino
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Nici al meu nu are;)
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Daia o fi durat asa mult pentru ca ´´Vasile´´ de la Paxum le-a scos chip-urile la toate cardurile pe care trebuia se ni le trimita :))) dzeu stie motivul! Lasand gluma la o parte mi se pare ca nu este ok acest lucru. Cardurile fara chip existau prin 1990 (avea doar banda magnetica).
Tot ce se intampla e fishy ....stinks...shady.
Cred ca pe viitor va avea loc o invazie de PFA din cauza ca nu va mai exista o alta alternativa de a incasa banii.
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Pfa? 201 for life😂 cat merge asa chiar nu vreau alta metoda🤷🤦
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

Solutii se vor gasii tot timpul...