livejasmin cum va merge?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

o intrebare poate tampita dar voua cum va merge lj ca la mine e praf de cateva zile ,am vb si cu o tipa din ungaria careia la fel ii mergea f prost si dadea vina pe campionat ,nu prea cred ca are legatura ,insa tot ce stiu este ca incasarile au scazut grav ce faceam in cateva ore acum e ceva incredibil cand ma uit la statistici ma ia plansu mai mult in free decat pvt !!!!!la voi cum e? la mine nu mai e ceva stabil fluctueaza tare de la o zi la alta ! sunt zile cand membrii stau se uita si nu vb nu inteleg de ce ,poti sa stai si in cap.nu m am plans niciodata dar acum e ceva de plans sau poate ca rabdarea mea a ajuns la capat
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Siiiiincer....si eu am observat...la mine fluctueaza mult, ba am zile super bune ba e totul mort. In zilele bune de obicei am regulari. Ii mai dau o sansa dar daca tot nu vrea mai adaug un site sau doua...
Darlingirl
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Eu de o saptamana mi am luat liber la stat si frecat menta. Chiar mi s a luat, lucrez doar pe jasmin. Cardul de doua luni i l astept sa pot scoate bani. Asa ca momentan nu m ai am nici un stimulent sa lucrez pe bani virtuali, ca fizic nu am mai scos demult
Agnes
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Si Mie imi merge prost, membrii nu vorbesc .... trafic slab , voturi putine etc . Ma uit la alte modele care indiferent de perioada le merge bine , cred ca asta ma ambitioneaza sa trag si eu tare si sa raman cat de cat pe pozitie ... oricare ar fi aia .
Cardul paxum nici mie nu mi-a ajuns , sunt ft stresata si din cauza asta. A primit cineva cardul pana acum..?
Eu mai stau pe un site pe langa Jasmin de perioada asta , dar si acolo e slab fiind la inceput
Nu ma plang , asta este......doar ca e ft greu sa ai moralul ridicat in perioadele astea “negre”
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

eu nu lucrez pe Jasmin dar si eu am observat o usoara scadere in perioada asta , mai multe ore sa mi ating targetul zilnic etc . Ce voiam sa zic este ca si in anii trecuti mi a mers mai slow in perioada asta, este vara , membrii pleaca si ei in concedii , acum se mai uita si la meciuri etc .. :)))
sweetkitty
User Junior
User Junior
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

S-a mai intamplat asa in Iunie si in alti ani, nimic nou. Nu va mai panicati si luati decizii drastice. Da, este bine sa ai un site de rezerva, tocmai pentru astfel de perioade. O sa fie bine, zambet, atitudine pozitiva, ceva poze noi, vids etc.. o sa treaca.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”