Nu am primit banii inca, astept, altceva nu am ce sa fac. Dar incearca sa le trimiti si tu e-mail sa vezi care e treaba..poate daca vad ca primesc mai multe mailuri se misca mai repede, nu stiu.Megatron scrie: ↑22 Mai 2018, 17:05Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?wrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
Bani de la Jasmin nu au ajuns in paxum.
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 13 times
Le-am trmis chiar acum si imi zic urmatoarea chestie: 'Dear Partner,wrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 17:13Nu am primit banii inca, astept, altceva nu am ce sa fac. Dar incearca sa le trimiti si tu e-mail sa vezi care e treaba..poate daca vad ca primesc mai multe mailuri se misca mai repede, nu stiu.Megatron scrie: ↑22 Mai 2018, 17:05Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?wrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
We have checked through our records, but we could not find any active Studio account registered with this e-mail address. We therefore ask you to contact us form the e-mail address you registered your account with, so to enable us assist you.
We look forward to hearing from you.
If you have any further question or comment, please do not hesitate to contact us either by sending a message to payinfo@livejasmin.com or by using the "Messages" menu in your Account.
Best regards,
PayInfo Support Team'
Mentionez ca am trimis e-mail de pe adresa pe care am folosit-o si pentru crearea contului de Jasmin. Ce dracu' se intampla?
-
- User Junior+
Vezi ca poti sa le trimiti mesaj direct de pe site, din contul de studio. Ai acolo optiunea payment information...incearca asa.
-
- User Junior+
Megatron scrie: ↑22 Mai 2018, 17:05Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?wrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
Nu am primit nimic, m-au umplut de nervi, sunt super neseriosi.
-
- User Junior+
Acum au intrat la minewrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 17:55Megatron scrie: ↑22 Mai 2018, 17:05Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?wrongturn2020 scrie: ↑22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
Nu am primit nimic, m-au umplut de nervi, sunt super neseriosi.
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times