Buna
Sunt noua aici nu stiu daca postez la categoria care trebuie
Am cont cosmo, am si cardul, am in el banii care tocmai mi-au intrat de la MFC . Dar cand i-am dat activate plastic ziceau ceva de genu ca nu e posibila aceasta operatiune si sa contactez support.
Banii sunt in cont. Pot merge la ATM sa ii scot? sau o sa mi se blocheze cardu pt ca nu e activat inca?
Rasp cat mai repede plsss sunt disperata
Daca raman banii in cosmo si sunt teapa/!
Pot sa dau un email la mfc sa faca RECHARGE BACK. sa mi ia banii de la ei din cont si eu sa aleg o alta metodata de plata
stiti careva?
COSMO PAYMENT
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
ai introdus gresit codul CVV de la cardul VIRTUAL (din poza de pe site) si nu de la cardul din plastic.
intra in cont si repeta operatiunea de validare , dar la CVV treci cifrele care sunt imprimate pe spatele cardului de plastic (3 digits)...site-ul iti permite sa faci asta.
si eu am facut la fel.
cardul ala din poza din site este doar un card INTERMEDIAR , virtual, care dispare in momentul in care validezi cardul din plastic, el are aceeasi serie (16 digits) dar codul CVV este diferit de codul CVV de pe cardul din plastic.
bafta.
intra in cont si repeta operatiunea de validare , dar la CVV treci cifrele care sunt imprimate pe spatele cardului de plastic (3 digits)...site-ul iti permite sa faci asta.
si eu am facut la fel.
cardul ala din poza din site este doar un card INTERMEDIAR , virtual, care dispare in momentul in care validezi cardul din plastic, el are aceeasi serie (16 digits) dar codul CVV este diferit de codul CVV de pe cardul din plastic.
bafta.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
- eldiablo
- VIP
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Lunetic a postat acelasi topic de 2 ori, celalalt a fost sters
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!