Adress Proof - Ce facem in cazul asta?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
fenom
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare!
Am vazut ce s-a intamplat cu FCP si e disperare mare in randul modelelor.
Acum problema este ca ePayments si Cosmopayment cer dovada adresei.
Cu alte cuvinte factura de utilitati cu acelasi nume si adresa ca in buletin.
Ce facem daca stam in chirie si nu avem posibilitatea?
La Paxum nu stiu daca se cere, dar a trecut peste o saptamana si inca sunt "Unverified". Mai exista vreo sansa si pentru cei care nu au utilitati pe numele lor la adresa din ID ?
Precizez ca eu (majoritatea) nu vrem sa ne complicam cu CEC-uri si cardul era cea mai safe si comoda metoda O:-)
SoulCams Models Studios wanted
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Fenom uite ce poti face. Singura optiune in acest caz este sa iti faci un abonament minim 12 luni de telefonie fixa de la RDS. Iti trebuie doar facura sa fie pe numele tau si la adresa unde locuiesti. Te duci la rds si le dai buletinul si le ceri telefonie fixa cel mai ieftin abonament. Digi in familie (1,19 euro/lun).

Factura va fi pe numele tau si la adresa unde locuiesti cu chirie. Paxum cer si ei proof of adress.
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Factura de utilitati nu trrbuie sa fie musai aceeasi cu aia de pe buletin . Mie mi au aprobat cosmo si am buletinul la alta adresa decat cea de pe factura de utilitati.
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Pai ce sa te intrebe cei de la cosmo....sunt cei de la firstcoicepay dar cu alt nume.
Uite-te ce mult arata interfata siteului cu cel de la firstchoice. Si mai ales cand s-a creat. Cauta cu adresa de URL (www.cosmopayment.com) pe un site de hosting gen:
https://www.mrdomain.com/
S-a creat pe 29.03.2018 deci spune multe!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”