MFC Wire Transfer pot fi probleme?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Salutare. Deschid acest topic ca sa va spun ceea ce se intampla cu platile wire de pe MFC. Nici pana in ziua de astazi nu am primit banii de la mfc din prima perioada a lunii aprilie. mi-au trimis la inceput raspuns la mail-uri cum ca asteapta raspuns de la banca lor cu ceea ce se intampla. marti pe 24 mi-au spus ca au vesti de la banca lor si ca banii mei au fost retrimisi luni pe 24 si ca trebuie sai primesc in 2 zile. azi dimineata am primit un alt mail de la ei cum ca banca lor a retrimis din nou banii cu un alt provider azi dimineata. miroase putin a teapa asta. nu este posibil sa se intample asa ceva !!!!! mai este cineva in situatia asta cu wire de pe MFC ?
buna ziua , si multumesc pentru postarea ta. Ai reusit sa rezolvi cu plata aceasta? eu nici acum nu am reusit sa stabilesc o metoda de plata cu mfc- mentionez ca in prima perioada a lunii aprlie nu am lucrat deci,nu mi-am batut capul. multumesc si astept vesti bune in legatura cu aceasta problema a platii prin wire .O ZI PLINA DE ZAMBETE!!