Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie.
Justine scrie: ↑16 Apr 2018, 19:53
" suma originala " .. ?
Ce sunt cu denumirile astea ?
suma pe care am transferato din paxum catre card bancar 1000USD Adica 1000 UNITED STATES DOLLAR $$$$$$$
deci ca eu am transferat DOLLAR din cont PAXUM catre contul meu de RON sa facut transfer in contul meu bancar din DOLLAR la EURO si din EURO in RON deci am avut exact 1000$=809.93Euro 1Euro=4.8126 RON TOTAL 3897.87 RON FIX
Ciudat dar spre binele tau . Poate stii si tu cursurile si ma gandesc ca realizezi ca oriunde ai merge 1000 dolari sunt maxim i lei sunt 3.740 lei ..
Oricum scuze , eram prea wow !
These users thanked the author Justine for the post:
E clar ,inseamna ca instantul despre care vorbesc ei este acelasi lucru cu ce facem noi cand vrei sa scoatem bani pe card din paypal ...dureaza 1-2 zile.
Mai aveam o nedumerire. La contul paxum scrie Firstname si pe urma Lastname.....Daca vreau sa adaug card de la ing ma pune sa pun The name on card care este scrie intai Lastname si pe urma Firstname .... Eu am trecut exact Lastname si pe urma Firstname cum era scris si pe card si sper sa nu ma trezesc cu probleme ca vezi doamne e alt nume si sa nu primesc banii.
MassEffect scrie: ↑18 Apr 2018, 07:20
e mastercard
nu stiu ce sa zic eu ce am postat asa scrie pe PAXUM la mine cand am avut card de la firstchoice si payoneer nu putem sa fac transfer din PAYPAL pe iele cred ca asa e si la PAXUM
tu incearce sa il adug acolo la card si vezi daca iti primite sa fac transfer pe ea cred ca apare acolo alta varianta nu te ajute nimin decat sa vb cu paxum pe facebook sau twitter ca acolo responde mai repede