Un sfat in legatura cu Paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
hpf2180
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Salutare, pe 11 am facut si eu cont la Paxum,am pus id ul si o factura RCS si de atunci tot astept sa se verifice contul,. Nu am selectat inca la siteuri metoda de plata si am ramas si cu platile in pom. Imi poate da si mie cineva un sfat? s-au cam dus 72 de ore, pe telefon pe skype sau telegram nu am putut sa ii contactez sa rezolv ceva, acum sunt aeriana complet.
SoulCams Models Studios wanted
arabu
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

hpf2180 scrie: 16 Apr 2018, 19:19 Salutare, pe 11 am facut si eu cont la Paxum,am pus id ul si o factura RCS si de atunci tot astept sa se verifice contul,. Nu am selectat inca la siteuri metoda de plata si am ramas si cu platile in pom. Imi poate da si mie cineva un sfat? s-au cam dus 72 de ore, pe telefon pe skype sau telegram nu am putut sa ii contactez sa rezolv ceva, acum sunt aeriana complet.
salut
dureze multi zilele asta verificare la paxum si cel mai bune metoda de lua legature este sa caut @paxumchris pe twitter si sa incerci sa vb cu iel
hpf2180
Has thanked: 1 time

Ms, o sa incerc si metoda asta.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

hpf2180 scrie: 16 Apr 2018, 19:19 Salutare, pe 11 am facut si eu cont la Paxum,am pus id ul si o factura RCS si de atunci tot astept sa se verifice contul,. Nu am selectat inca la siteuri metoda de plata si am ramas si cu platile in pom. Imi poate da si mie cineva un sfat? s-au cam dus 72 de ore, pe telefon pe skype sau telegram nu am putut sa ii contactez sa rezolv ceva, acum sunt aeriana complet.
De ce nu optezi pentru BANK transfer PINA ce se rezolva cu paxum? E simplu atașezi un cont bancar in USD sau euro pe care orice banca din tara il deschide in 5 minute ?!?!
pregnant87
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 8 times

Buna noaptea :)
Totusi,a primit cineva accept la contul de Paxum?
Eu cred ca doar acela poate spune ca,trebuie pusa factura de utilitati,Id,pasaport etc...
Din cate am citit pe cateva forumuri nu am vazut pe cineva sa spuna...Mie mi-a aprobat contul...
Justine
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Ti s a aprobat contul facut de cand ?
Si la proff of adress ai pus poza doar cu buletinul sau ?
Darlingirl
Has thanked: 4 times

pregnant87 scrie: 17 Apr 2018, 03:49 Buna noaptea :)
Totusi,a primit cineva accept la contul de Paxum?
Eu cred ca doar acela poate spune ca,trebuie pusa factura de utilitati,Id,pasaport etc...
Din cate am citit pe cateva forumuri nu am vazut pe cineva sa spuna...Mie mi-a aprobat contul...
Buna. Eu am deschis cont paxum sapt trecuta, marti. Ieri mi l a aprobat. La proof my id am pus vreo 3 poze cu buletinul si una cu permisul, asta asa sa fiu sigura ca din 4 una va fi buna. Iar la proof adress am pus facutlra telekom. Si am mai adaugat la alte acte si poza cu talonul masinii, unde este adresa, tot sa fiu sigura ca dovedesc indeajuns. O zi buna!
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

conmt de paxum aprobat si validat , nu am obtiunea sa comand cardul , stie cineva unde este problema ?
Valentine1

Buna,pentru a putea aplica pentru card trebuie sa ai o plata in contul paxum facuta de un site.
Justine
User Junior
User Junior

Din cate am inteles trebuie sa ai minim 50-100 dollari in cont ..
squirtcatp

eu nu am nici o factura pe numele meu , am pus buletinu la adress aprove .. oare e o problema ?
arabu
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

squirtcatp scrie: 18 Apr 2018, 15:21 eu nu am nici o factura pe numele meu , am pus buletinu la adress aprove .. oare e o problema ?
nu ca este optinue acolo ID
MassEffect
User Junior+
User Junior+

nu til aproba , poti pune o declaratie notariala tradusa care sa ateste ca locuiesti acolo
squirtcatp

MassEffect scrie: 18 Apr 2018, 15:23 nu til aproba , poti pune o declaratie notariala tradusa care sa ateste ca locuiesti acolo
pai si cum fac rost de asta si tradusa cum ?
MassEffect
User Junior+
User Junior+

squirtcatp scrie: 18 Apr 2018, 15:24
MassEffect scrie: 18 Apr 2018, 15:23 nu til aproba , poti pune o declaratie notariala tradusa care sa ateste ca locuiesti acolo
pai si cum fac rost de asta si tradusa cum ?
te duci la notar dai declaratia pe propie raspundere , notarul o autentifica , dupa care te duci la un traducator legalizat care sa faca traducerea . vb cel mai bine cu un notar
squirtcatp

Imagine

eu vad ca au optiune acolo cu id la adress aprove ..
teoretic e ok , din ce vad eu aici ! prea mare complicare cu notarul si cu traducator
MassEffect
User Junior+
User Junior+

incearca asa dar nu cred , in caz ca nu til aproba faci asa
Darlingirl
Has thanked: 4 times

Poti pune orice facturs in care apare adresa. Te duci la magazin cumperi ceva si ceri factura . Sau comanzi pe net un produs talon de la maaina daca ai, daca ai cont la banca pe numele tau cu adresa
ooo_eu

Am inteles ca dureaza 4 saptamani pana sa poti comanda cardul de la paxum chiar daca ai o plata in cont ! E adevarat ? Stie cineva? Eu inca astept verificarea de saptamana trecuta, joi :grimacing:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”