De unde cumparati jucariile ?:)) Prima mea comanda a fost pe Sexshop cand am achizitionat ohmibod'ul apoi Vibratoare de lux pentru lovense si inca ceva ,am incercat si 4love am cumparat atat online cat si din oras,mai exact am cumparat un calus de la ei vreo 70 de lei a costat care e foarte fain mai aveam unul da bila era din plastic al naibii de incomod :/ si in ultima vreme aleg sa comand de pe Erotic24 nu au chiar cele mai mici preturi afisate dar in final atunci cand "umpli" cosul realizezi ca e destul de convenabil si produsele sunt de calitate,defapt peste tot sunt sincer nu am dat de produse prost facute inafara de Sexshop ohmibodul cumparat nu a functionat nici macar o zi,apoi am cumparat un vibrator care e fix degeaba vibratii foarte slabe si un anume gel anal pentru desensibilizare care e fix apa de ploaie.Alt site nu am gasit inca care sa ma faca sa vreau sa cumpar de la ei cu exceptia Loveisland de unde am sa cumpar lovense nora.
lista de jucari:
4dildouri de la 2,5cm diametru la 5,5
2 calusuri
2 vibratoare
lovense lush
ohmibod
bile anale
2butt plug'uri
set soft bondage
o padela foarte draguta cu xoxo
o funie de vreo 9m

)
si mai am si un cerceaf foarte fain din vinil nu e jucarie dar e perfect pentru munca cu ajutorul lui nu mai patez totul de ulei de bebelusi
Wishlist
lovense nora
un buttplug de diametru mai mare si de sticla
dildo de sticla
un butt plug/dildo cu pompa
un vibrator mai puternic...asta daca nu imi place nora
un buttplug cu codita
mai multe bile cu diametru mai mare
Oricum eu am o pasiune pentru lucrurile astea singurul motiv pentru care am asa putine e pentru ca vocea ratiunii (prietenul) ma mai opreste din cumparat

),si pt ca nu am curajul sa faca comanda pe amazon:)),o da si mai vreau dildo dragon nu stiu care stitti ce e si cum e dar e foarte interesant pacat ca e destul de scump si se poate cumpara doar de pe site'ul producatorului