Sunt o noua membra a acestui forum si imi cer scuze daca intrebarea a mai fost pusa in trecuta, insa, folosind functia search, nu am gasit nimic din ceea ce m-ar fii putut ajuta sa elucidez acest "mister"
Un scurt background: am lucrat intr-un studio de videochat din Romania pret de 4 ani. De cateva luni, am fost nevoita sa ma mut, din motive personale, in Franta.
In primul rand mentionez ca nu sunt fan al idei de a lucra de acasa din varii motive (cum ar fii faptul ca nu am nici calificarea, nici aptitudinile necesare de decorator interior ori IT-ist). Dat fiind acest aspect, am purces la a cauta un studio... Din pacate, cautarea mea a fost lipsita de rezultat - fie ca a fost vorba de faptul ca nu am stiut eu cum sa caut (poate ei folosesc alta denumire pentru studiouri sau pentru activitatea de videochat) ori aici chiar nu exista asa ceva. De asemenea, este de mentionat si faptul ca viteza Internetului aici nu ar permite o conexiune optima de acasa (cel putin in zona in care locuiesc eu).
As avea nevoie de putin ajutor din partea cuiva care detine informatii mai bune decat mine vizavi de cum as putea gasi un studio aici - daca exista asa ceva.
Va multumesc anticipat!