Vand lumini profesionale Kino Flo DIVA Lite

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
capsunica
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ofer spre vanzare kit lampi profesionale Kino Flo Diva Lite , in perfecta stare de functionare si o prezentare impecabila. Kitul cuprinde 5 bucati Diva Lite 401 si 1 bucata Diva Lite 201 , cu numeroase accesorii : Difuzii Flozier , montura pentru geluri si montura perete , stand-uri si neoane 5600 k si 3200k .

Detin factura pentru a valida calitatea si pretul initial de achizitie .

Pret 4 000 euro .

Numar contact : 0721 718 786
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

In sfarsit am intalnit si pe cineva care a investit in lumini la nivel pro.

Capsunica imi pare rau sa te dezamagesc dar putin probabil sa gasesti aici amatori pentru kino flo, sfatul pe care il am pentru tine este sa le duci in consignatie la F64, sansele de vanzare sunt mult mai mari, daca am avut un produs mai scump l am lasat la f64 si in cateva zile era vandut.

Spor acolo.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

GlamourFoto scrie:In sfarsit am intalnit si pe cineva care a investit in lumini la nivel pro.

Capsunica imi pare rau sa te dezamagesc dar putin probabil sa gasesti aici amatori pentru kino flo, sfatul pe care il am pentru tine este sa le duci in consignatie la F64, sansele de vanzare sunt mult mai mari, daca am avut un produs mai scump l am lasat la f64 si in cateva zile era vandut.

Spor acolo.
Si daca ai surprize?:))))) :P Arata bine chestiutele alea:D
capsunica
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc GlamouFoto pentru sfaturi!De regula nu-mi pierd speranta asa de usor:)M-am lasat de ceva timp de acest job si acum m-am gadit ca ar fi cazul sa inchei definitiv acest capitol!Intr-adevar Isa arata foarte bine aceste chestiute si chiar isi fac treaba!Va pup si va doresc o seara buna!
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”