As dori sa fiu lamurit va rog frumos de ce am lag daca ma conectez la mai multe siteuri deodata cu o camera loghitech c920 si un router foarte bun zic eu , AC 750 Archer c2 dual band , iar netul este de la rds fibra optica .
Imi merge in reluare si am windows 8.1 .
Oare sa fie din cauza windowsului sau ca nu am anumite programe pt camera etc ?
Multumesc si apreciez fiecare raspuns !
Mult lagg la Lenovo Y700 I7 8GB Ram NvidiaGTX
-
GabiXO
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ce inseamna acel lag despre care vorbesti?
Ce inseamna mai multe site-uri? 2 sau 50? Ce setari sau modalitate de conectare folosesti? Conteaza sa raspunzi pentru ca daca te conectezi la site-uri precum Jasminul, carora le place sa consume tot ce ai in pc... nu e de mirare sa nu-ti mearga.
La cum ai descris problema, cauza pot fi toate cele enumerate de tine si chiar mai multe. Detaliaza putin pasii care-i faci, cand apare problema si cum se manifesta mai exact.
Ce inseamna mai multe site-uri? 2 sau 50? Ce setari sau modalitate de conectare folosesti? Conteaza sa raspunzi pentru ca daca te conectezi la site-uri precum Jasminul, carora le place sa consume tot ce ai in pc... nu e de mirare sa nu-ti mearga.
La cum ai descris problema, cauza pot fi toate cele enumerate de tine si chiar mai multe. Detaliaza putin pasii care-i faci, cand apare problema si cum se manifesta mai exact.
XOLABS - Online Marketing & Stuff