Recomandare Studio in Iași.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
blueberry24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor !

Sper sa fie ok unde am deschis topicul , daca nu , imi cer scuze .
De curand , am descoperit ca o veche prietena de a mea face videochat de cand s-a mutat din oras si a zis ca ii merge extrem de bine etc. Am avut luuungi discutii pe tema asta, am tot cautat pareri , sugestii de ceva vreme si sincer, ma bate si pe mine un gand sa incerc. Engleza o stiu destul de bine.
Acum , ce vreau sa stiu .. e un studio calumea din Iasi , poate fete care lucreaza in acele studiori , seriozitate ... Am tot vazut reclama la Lucky si la Heylux . Din cate stiu , sunt conduse ambele studiori de aceleasi doamne . Este ok studioul ? Am vazut ca se promit multe chestii acolo si o sa ma duc si la interviu cat de curand , dar voiam sa aflu si parerile fetelor care au lucrat sau inca lucreaza acolo .

Multumesc si o zi buna. :mrgreen: :mrgreen:
SoulCams Models Studios wanted
GabiXO
User Junior
User Junior

Buna. Poti incerca si chatlive.ro
Studio cu vechime, persoanele responsabile de studio sunt active si apreciate aici pe forum de mai toata lumea.
Succes in cautari si alegeri.
XOLABS - Online Marketing & Stuff
blueberry24

Mulțumesc de sfat.
O sa iau în calcul și asta.
dakota
User Junior
User Junior

blueberry24 scrie:Buna tuturor !

Sper sa fie ok unde am deschis topicul , daca nu , imi cer scuze .
De curand , am descoperit ca o veche prietena de a mea face videochat de cand s-a mutat din oras si a zis ca ii merge extrem de bine etc. Am avut luuungi discutii pe tema asta, am tot cautat pareri , sugestii de ceva vreme si sincer, ma bate si pe mine un gand sa incerc. Engleza o stiu destul de bine.
Acum , ce vreau sa stiu .. e un studio calumea din Iasi , poate fete care lucreaza in acele studiori , seriozitate ... Am tot vazut reclama la Lucky si la Heylux . Din cate stiu , sunt conduse ambele studiori de aceleasi doamne . Este ok studioul ? Am vazut ca se promit multe chestii acolo si o sa ma duc si la interviu cat de curand , dar voiam sa aflu si parerile fetelor care au lucrat sau inca lucreaza acolo .

Multumesc si o zi buna. :mrgreen: :mrgreen:
Daca esti serioasa incearca la lucky dar ai grija ca la ei se plateste zilnic deci daca nu esti chibzuita la bani nu ai sa intelegi nimic din ei ,din cate stiu ei ofera zi cazare gratuita o luna.ai transport asigurat mere si machiaj 3luni parca.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”