Mesaj la 3 ani de AWSummit

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
GabiXO
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu ar fi mai simplu sa se voteze direct la gala? Cei prezenti in sala?

Se prezinta categoria, se aloca un timp de 2 minute pentru voturi, cei din sala apasa pe buton, voteza, se anunta castigatorul, se trece la urmatoarea categorie.

In felul acesta, zic eu, ca ar vrea si mai multi sa participe la gala, ca sa isi poata vota favoritii => more money.
XOLABS - Online Marketing & Stuff
SoulCams Models Studios wanted
alexiss
VIP
VIP
Been thanked: 11 times

Nu e o idee rea Gabi , dar ce sansa ar avea americancele (ca exemplu) intr-o sala in care prezenta este majoritar romaneasca ?

Consider ca sistemul pe voturi este cel mai bun , si consider ca ar trebui sa existe mai multa incredere in acest sistem / oamenii care citesc datele din acest sistem si anunta (nu decid) castigatorii .

Overall , orice sistem e OK atat timp cat nu se nasc drame , povesti si suspiciuni .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
MARKUS
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

alexiss scrie:Fault . Cum se zice in fotbal .

In final spui ca vei pierde sponsori prin transparenta . E o jignire pentru toti cei care organizeaza premii si o afirmatie rautacioasa . Eu personal , la AW Awards ofer expunere si promovare , pachete de publicitate , pe care generic le numim sponsorizari .

....................

E absolut normal ca show-urile noi sa incerce sa inoveze sau macar sa descopere apa calda . .
Alex, chiar nu inteleg ce ar fi putut jigni din tot ce am spus eu, Amandoi stim ca o mare parte( NU TOTI) din sponsorii galelor de awards, atunci cand sponsorizeaza se gandesc ca pot influenta votul ca urmare a sponsorizarilor lor. Nicio secunda nu am vrut sa insinuez ca organizatorii de gale dau premile pe astfel de influente. Tocmai pentru a nu lasa loc de interpretari am si dat exemplul Alexandrei care a repsectat votul si ti-a dat premiul chiar daca nu ii erai cea mai simaptica persoana. Am dat acel exemplu tocmai sa nu se poata interpreta ca vreau sa insinuez ca organizatorii de gale dau premiile pe criterii proprii de selectie. In completar spun ca sunt convins 100% ca sunt SI sponsori care urmaresc doar expunere sau sponsorizeaza doar pentru a sustine evenimentul. M-am referit ca o sa pierd acea parte de sponsori la care faceam referire mai sus.
Eu asa cum am mai spus, in cadrul BucharestSummit o sa ofer o gala transparenta total, astfel incat sa ma asigur ca nu las nici un loc de speculatie.
Cat despre faptul ca atunci cand te inspiri dinr=un proiect, incerci sa inovezi sau sa imbunatatesti produsul, nu inseamna ca vrei sa inventezi apa calda, se numeste evolutie Alex :)
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
alexiss
VIP
VIP

Evolutie in industria asta inseamna inovatie . Nu spun ca nu mai e loc de inovatie , dar overall e apa calda cam peste tot . Mie mi-au spus foarte foarte multi ca am ridicat standardul foarte sus , asta nu inseamna ca nu e loc si de mai bine .

Revenind la sistemul de votare , orice poate sa fie ok . Dar subiectul e mai complex de atat , cuprinde si nominalizari , si multe alte detalii , si vei vedea ca nu e chiar atat de usor . Dar nimic nu e imposibil .

Imi mentin insa parerea ca fiecare trebuie sa respecte munca si eforturile celorlalti , si ca indiferent de sistemele de vot , nu trebuie sa lasam loc de interpretari sau sa facem insinuari referitoare la celelalte show-uri sau sisteme de vot .

Eu is satul de povestile astea generaliste in care doar unii sunt corecti si transparenti ... dupa care vin restul . Nu e chiar asa si overall prefer sa evit discutiile si explicatiile si sa las rezultatele sa vorbeasca , sa las oamenii sa isi formeze singuri o opinie , etc.
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Salut tuturor,

Dupa parerea mea ar trebui ca fiecare doar sa se bucure de gala, castigator sau nu... pana la urma este vorba de distractie, relaxare, socializare etc...

Pe de alta parte, tot asa ca o umila parere, fiecare dintre modelele si studiourile prezente la oricare din summituri, ar trebui sa primeasca o medalie, mai marisoara asa pe care sa scrie ceva frumos.. de exemplu: AWSummit Supporter, AWSummit Participant, AWSummit Gold Member

Toti care participam meritam o medalie mare, tinand cont ca sunt probabil peste 50.000 de modele active si poate cateva mii de studiouri daca le includem si pe cele de apartament cu 2-3 modele.

In aceste conditii cand avem maxim 30 de studiouri si maxim 50 de modele la un summit marisor, chiar cred ca toti merita medalia respectiva.

Cat despre premii, meritate sau nu, conteaza mai putin...sanatate sa fie si chef de munca :)

Toate cele bune. Cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

SAD^^EYES scrie:Pe de alta parte, tot asa ca o umila parere, fiecare dintre modelele si studiourile prezente la oricare din summituri, ar trebui sa primeasca o medalie, mai marisoara asa pe care sa scrie ceva frumos.. de exemplu: AWSummit Supporter, AWSummit Participant, AWSummit Gold Member
@Ionut - frumoasa tare precizarea ta, sincer.

Dar in spirit de pamflet, incercand o comparatie a doua institutii fundamental(-diametral) opuse dar cu teribile asemanari ca si mod de functionare, imi dau quote singur la ceva ce am enuntat acum cateva postari:
theselby scrie:E ca si cum s-ar hotara careva din noi sa compare bisericile dintr-un oras. Dupa ce le compari maica? Dupa numarul de metri patrati? Dupa numarul de preoti care slujesc? Dupa calitatea preotilor? Dupa numarul de sfinti pictati pe pereti? Dupa numarul de lumanari vandute? Dupa pozitionare (ca-i in centru ca-i in padure)? Dupa ce?
Urmand exemplul tau, din cel 30 000 de locuitori ai unui cartier care are 3 biserici, din care 20 000 sunt crestini ortodoxi si din care doar 300 merg la Biserica in fiecare duminica... presupunem ca si aceia ar trebui sa primeasca medalii, desi aia sunt SINGURII care cotizeaza cu lumanari (aka sponsorizari de editie) si pomelnice (aka sponsorizari la gala de premiere) :)))

Comparand institutia religioasa cu site-urile+studiouri+modele+webmaster, iote cum arata structura:

mitropolia = site-ul de chat. Si exista multe mitropolii.. a banatului, a ardealului, etc... la fel ca si site-urile
manastirile = studiourile de toate felurile. De calugari sau calugarite... poate chiar si mixte :) Chipurile la manastire ai piosenia cea mai mare, idem si cand e vb de studiourile serioase
bisericile = studiourile mai medii/mici
Ownerii de studiouri = preotii si protoiereii si ce ranguri or mai fi
Managerii de studio se potrivesc f bine cu acei oameni de altar de la fiecare biserica :)
Enoriasii reprezinta modelele :) Care merg fie la manastire, fie la biserica

Calugarii (pustnicii) - sunt webmasterii. Care se roaga pentru toti... adica aduc trafic in toata lumea, direct in site... chit ca face bani modelul sau nu :) Aka se roaga pentru toata lumea, chit ca merita, chit ca nu :)

awards-urile = hramurile frateee :))) Uite-asa maine e hram la Mamaia si mergem toti acolo cu mic cu mare, poimaine e la Mucuresti si mergem acolo cu mic cu mare :)
Desi niciodata nu vor merge toti... nu de alta dar n-ar incape, si chiar s-ar justifica de ce construiesc astia mega-mitropolia aia la Bucuresti. Uite abia ala studio smecher :)))

Aia de nu merg deloc la biserica (sau la manastire) sunt cei care pot fi recrutati... popa vine cu ajunul de craciun in casa ta ( la fel ca reclamele pe youtube) si-ti trage o mustrare gen "n-ati mai fost pe la noi de ani de zile... poate poate :)"

Anyway, ca sa nu ma intind prea mult. Se cotizeaza peste tot. Enoriasii dau la Biserica. Biserica da la Mitropolie. Mitropoliile.... organizeaza hramuri :)

P.S. Tratati postarea asa cum e, un pamflet. Orice asemnare izbitor de trista e o simpla coincidenta. De te afli in postura in care te simti jignit (sau ofensat) de cuvintele mele afla te rog ca nu am avut asa o intentie, dar pot prevede.
alexiss
VIP
VIP

e cam asa ...

Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Am participat pana acum la 15 gale de awards (in ordine: GFY, Live Cam Awards, AW Awards, YNOT, LalExpo, Xbiz).

De 6 ori am castigat noi. De 9 ora au castigat Charm, Pro, Lucky, AJ si asa mai departe.

Ce am facut cand am castigat? Am multumit si am promis ca vom munci si mai mult anul urmator, ca sa putem castiga iar.

Ce am facut cand am pierdut? Am felicitat castigatorii si am promis ca vom munci si mai mult anul urmator, ca sa putem castiga si noi.

Am avut vreodata dubii? Am considerat vreodata ca noi suntem mai buni, ca meritam mai tare, ca am avut mai multe voturi, ca a castigat X pe relatii, bani sau prietenii? Da, e in firea omului sa creada ca e cel mai bun si ca totul i se cuvine :)

Dar am facut vreodata tam-tam, fie el public pe forumuri sau in alte retele fie privat? Am reprosat vreodata organizatorului ca asa si pe dincolo? Am plecat suparati cu jucariile dupa noi si am amenintat ca nu mai venim niciodata? Nu. De ce nu? Pentru respectul trebuie pus inainte orgoliului. Pentru ca trebuie sa invatam sa pierdem asa cum stim si sa castigam. Pentru ca cel mai sigur mod in care te poti face de ras este sa dovedesti ca nu ai invatat inca sa mai si pierzi.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Romanul nu sa nascut poet... romanul sa nascut hater....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Smart scrie:Romanul nu sa nascut poet... romanul sa nascut hater....
Foarte, foarte adevarat! Cred ca devine o caracteristica si asta ii impiedica sa faca lucruri.

PS: Bun spus Mugur, e o atitudine constructiva.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
MARKUS
VIP
VIP

Smart scrie:Romanul nu sa nascut poet... romanul sa nascut hater....
Sunt de acord cu ce a spus s20. La fel am reactionat si noi si la fel am procedat si noi. Insa cati gandesc asa?
Eu consider ideal sa incerci sa multumesti pe toata lumea. Si atunci incerc sa gandesc un sistem atat de transparent incat si hater ului sa ii fie greu sa vocifereze rezultatul. Un astfel de sistem cu siguranta nu are cum sa dauneze.Doar multumeste mai multa lume.
Faptul ca desi BucharestSummit este la prima editie, totusi in acest moment are peste 75 de studiouri inscrise si peste 270 de participanti, denota faptul ca lumea totusi are incredere in produsul nostru si in ceea ce construim noi. Va promitem ca tot ce facem, vine doar in avantajul vostru si incercam sa multumim pe toata lumea, prin profesionalism si transparenta.
markus@prostudio.ro
MARKUS
alexiss
VIP
VIP

MARKUS scrie: Faptul ca desi BucharestSummit este la prima editie, totusi in acest moment are peste 75 de studiouri inscrise si peste 270 de participanti, denota faptul ca lumea totusi are incredere in produsul nostru si in ceea ce construim noi. Va promitem ca tot ce facem, vine doar in avantajul vostru si incercam sa multumim pe toata lumea, prin profesionalism si transparenta.
Si camsum are spre 400 ...
MARKUS
VIP
VIP

alexiss scrie:
MARKUS scrie: Faptul ca desi BucharestSummit este la prima editie, totusi in acest moment are peste 75 de studiouri inscrise si peste 270 de participanti, denota faptul ca lumea totusi are incredere in produsul nostru si in ceea ce construim noi. Va promitem ca tot ce facem, vine doar in avantajul vostru si incercam sa multumim pe toata lumea, prin profesionalism si transparenta.
Si camsum are spre 400 ...

Alex, atunci cand mi-am propus sa fac summit, primul si cel mai important lucru, pe care mi l-am propus a fost sa evit orice polemica. Daca te uiti in toate postarile mele in care am folosit numele AW SUMMIT eu am avut doar cuvinte de lauda si lucruri pozitive la adresa voastra. Insa asta nu inseamna ca nu ma apar cand cineva incearca sa arunce cu aluzii ieftine. Vreau sa fac o comparatie intre Bucharest Summi, AW Summit si Cam Sum astfel incat sa nu lasam loc de interpretat aiurea.

Studiouri inscrise
Bucharest Summit: 87 - 6 (ale noastre)= 81 de studiouri
AW Summit: 6 studiouri - 1 al tau= 5 studiouri
Cam Sum: 11 studiouri.

Siteuri inscrise

Bucharest Summit: avem anuntate si confirmate pana acum 15 siteuri diferite. Nu le-am afisat inca, pt ca vrem sa anuntam main sponsor oficial, sponsorii apoi listam si restul siteurilor.
AW Summit: 8 siteururi
Cam Sum: 7 siteuri

Modele independente

Bucharest Summit: 61
AW Summit: 32
Cam Sum: 213

NUMAR TOTAL DE PARTICIPANTI:

Bucharest Summit: 350 (307 publici si 43 reprezentati ai siteurilor pana acum care nu au fost listati)
AW Summit: 249
Cam Sum: 328

Deci cred ca cifrele nu arata atat de rau precum insisnueaza unii, cel putin nu la Bucharest Summit.
Asa cum am promis, Bucharest Summit o sa fie un real succes.
SI iti spun un secret pe care sunt convins ca l-ai realizat: atunci cand faci un business in care reputatia e miza, cu siguranta depui tot efortul necesar sa reusesti. Gandeste-te ca noi facem acest businss strict pentru a ne intari relatia cu piata si pentru a da un plus valoare industriei.Te invit sa faci socoteala sumar, in fiecare an in care se desfasoara evenimentul Bucharest Summit si iti promit ca o sa realizezi ca in fiecare an se inregistreaza pierderi financiare. Castigul nostru o sa fie intarirea pietei si a relatilor cu piata. Asta e cea mai mare garantie pentru un participant la summit ;)

De aici si hazardul de a pierde financiar noi ca si summit, doar ca sa le oferim un confort sporit participantilor. Ma refer la faptul ca nu afisam publicitate cu studiouri in cadrul summitului. Evident ca pierdem financiar dar stim ca studiourile mici, pot sa vina linistite la summit, fara sa fie pusi in situatii delicate.

In inchiere, vrea sa te felicit pentru ce ai realizat cu AW SUMMIT si sa iti urez succes in continuare ;)
markus@prostudio.ro
MARKUS
alexiss
VIP
VIP

Cifrele nu ma preocupa deloc . Ma preocupa prezenta efectiva a acestor numere , care este o cu totul alta discutie , si care se va vedea abia la eveniment . Pana atunci , sunt doar numere .

Eu personal sunt foarte surpris ca la AWSummit sunt inscrisi 200+ persoane . Majoritatea se inscriu pe ultima suta de metrii , fiind inregistrarea gratuita pana la 1 iunie . Nu comentez marketingul BS ca nu e treaba mea , dar asta nu inseamna ca nu-l vad . Felicitari pentru el .
Daca mai pun si sponsorii (multi) care sunt deja confirmati + cei care sunt deja in discutie , numarul pe REAL al participantilor este de peste 400 la AWSummit in acest moment . Dar nu ma grabesc sa-i fortez si sa-i listez pe site , ca nu consider ca sunt intr-o competite a numerelor cu nimeni .

Dar aici eu nu vreau sa fac un concurs pe sistemul "care are cifrele mai mari" , doar iti raspund ferm la afirmatiile ce le faci .

Cum nu e treaba mea sa analizez cate dubluri sau falsuri sunt in listele fiecaruia , peste tot se intampla . Si la noi au fost an de ani oameni care sunt inscrisi de 2 ori si de care ne dadeam seama abia cand printam badge-urile . Se intampla ,la unii in cazuri mai izolate ...

Ma bucur ca AWSummit inca face audienta , altfel nu as vedea un alt motiv pentru care sa postezi mai mult despre BucharestSummit pe acest topic decat pe topicul dedicat efeciv evenimentului tau .

Noi muncim si ne vedem de ale noastre . Mult succes !
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

Daca vor fi peste 2-300 de oameni la fiecare din Summit-uri, eu personal voi fi super multumit. Spor la treaba tuturor, ca nu mai este asa mult pana in Iunie. Pana una alta ne vedem la Sitges :)

Toate cele bune, cu stima, Ionut
SAD^^EYES
Imagine
alexiss
VIP
VIP

Maine dimineata plecam spre Barcelona . Banuiesc ca o sa regasesc multe fețe cunoscute in aeroport .
Cine mai merge ?
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

Drum bun Alex, noi plecam maine dimineata la prima ora. Bafta acolo!
SAD^^EYES
Imagine
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

SAD^^EYES scrie:Drum bun Alex, noi plecam maine dimineata la prima ora. Bafta acolo!
Ce eveniment ar fi ala fara Ionut? :)
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”