Felicitari BucharestCams, felicitari Gabriel, asa cum v-am scris si pe pagina voastra de facebook, pe unde v-am sharuit peste tot in paginile si grupurile mele, ma bucur nespus de aceasta noua initiativa, deosebit de bine venita si gandita, ca de altfel toate noile initiative de a crea noi evenimente, noi posibilitati de intalniri ale membrilor industriei si noi canale de comunicare, prin care lumea sa fie cat mai bine informata, dar prin care si liderii vechi si noi sa aiba ocazia sa demonstreze mai bine ce pot atat la nivel profesional, cat si moral, pentru ca in "business just for money and no values or shit values" eu personal nu cred. Cu Gabriel am avut ocazia sa ne intalnim in 2015-2016 cred, atat in Romania cat si in Spania si sa schimbam cateva impresii, mi-a parut un tip inteligent si decent, clean business oriented, pus pe a oferi valoare industriei, si deloc pe a semana intrigi si mizerii, precum o parte dintre veterani. Cu atat mai placuta a fost surpriza sa vad ca a preluat initiativa organizarii unui eveniment bianual, eveniment la care daca voi fi binevenit, chiar mi-ar placea sa particip, sa ma implic, si de ce nu, sa cautam si gasim mijloace de colaborare, pentru ca spatiu exista!
Felicitari, Gabi si...LA MAI MARE!!! Ca semne bune, anul are!!!!
alexiss, da-mi voie sa te contrazic cu un alt punct de vedere: Pe bune "business-ul nu se face pe sentimente si frustrari"???? Tu ori esti mult mai naiv decat te-am crezut, ori mult mai desprins de realitate! Tu chiar crezi ca oamenii pe care i-ai scuipat, insultat ori sapat ANI DE-A RANDUL, ori chiar luat la bataie (Dintre care multi au pus umarul si au ajutat la crearea aws, ca apoi tu sa iti arogi meritele doar tie!), vor continua sa mai faca "business" cu tine??? Ce intelegi tu prin "business", doar ala care vine si iti pune in brate cateva (zeci de) mii de euro, sau si "necajitul" care vine la tine, te sustine pe retele sociale si cheltuie doar cateva zeci/sute de euro pentru a fi la evenimentul tau sau chiar in cadrul evenimentului tau??? Ech, poate sunt eu mai "neexperimentat" in business si studii economice, dar pentru mine business inseamna RESPECT si ATENTIE pentru "sentimentele si frustrarile" fiecaruia, de la cel mai mic, pana la cel mai mare, asta, desigur, pe langa mentalitate de business si INOVATIE! Insa tu, cum ai recunoscut de atatea ori, ca nu esti nici simpatic (A se citi "lipsit de caracter"), nici creativ (A se citi "copist"), eu cred ca singurul "agitat" in 2017 vei fi tu, si cu siguranta ca aparitia de noi "new friends in LiveCams business", atat in Romania cat si in Europa, va contribui masiv la eliminarea "confuziilor"!alexiss scrie:Da-mi voie sa te contrazic cu un alt punct de vedere . La multe dintre evenimente toata lumea apasa butonul de FREE registration , desi poate e unul si de PREMIUM registration . Atunci aceste studiouri ar trebui sa le vezi , prin bugetele care le aloca , ca pe sustinatori ai unui eveniment , oferind oportunitatea tuturor sa participe , sa invete , sa faca business in cele mai bune conditii posibile .ElittaStudio scrie: Inca un lucru pe care l-am apreciat a fost ca nu s-a facut reclama pe partea de studio-uri, nu au fost o suta de logo-uri si pamflete cu StudioX si StudioY. Pur si simplu a fost un respiro placut si mie mi-a dat un feeling de neutralitate din punctul asta de vedere. Toata lumea a fost egala.
Business-ul nu se face pe sentimente si frustrari . Hai sa judecam drept , sa fim mai cuminti si linititi intr-un 2017 care o sa fie destul de agitat si confuz .
Va doresc un an nou fericit tuturor, plin de realizari, si fiecaruia, dupa cat meritam!
Cod: Selectaţi tot
Topic extras din cel al evenimentului Bucharestcams, motiv - offtopic
Moderator Adrian - Glamourfoto