blondytoy scrie:BabyMe scrie:Paxum mi-a ajuns intr-o luna, spre deosebire de payoneer care a venit in 2 sapt...nu stiu daca termenele sunt batute in cuie, dar la mine asa a fost.
pana la urma pentu a primi cardul trebuie trimise copii dupa actul de identitate si factura de utilitati? daca da, ce e cel mai idicat ca factura de utilitate, si daca trebuie traduse cumva.citisem ceva de genul asta acolo.multumesc
Da, trebuiesc trimise. Eu tocmai m-am inregistrat la Paxum... Ca act de identitate poti trimite ce doresti : buletin s-au pasaport. Eu am trimis pasaport (deoarece pe buletin nu-mi corespunde adresa, trebuie sa-l schimb) si o factura de la internet. Poti trimite orice factura de utilitati atata timp cat este "obligatoriu" pe numele tau si sa corespunda cu adresa care ai adaugat-o la inregistrare.
Eu prima data trimisesem o factura care era pe numele tatalui si mi-au respins-o, apoi am cautat o factura mai veche de la internet cand era pe numele meu si au acceptat-o cu toate ca era f veche de prin 2009 ....deci trebuie obligatoriu sa fie pe numele vostru si sa corespunda cu adresa inregistrata.
Si nu a trebuit sa traduc actul de identitate deoarece avem scris pe ele romana/engleza

Nu trebuiesc trimise prin posta....ci doar uploadate in sectiunile : Identity Confirmation & Street Address Confirmation
Bafta!!!