Colaborare intre studio-uri!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
StudioDiamond
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor! Intrebarea sau nelamurirea mea este urmatoarea: este posibila o colaborare intre 2 studio-uri pe baza de respect si prietenie,in care se ajuta reciproc cu ce pot si impartasesc sfaturi,idei,etc? Sau e pura utopie ce vorbesc eu aici :D ? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri! Toate cele bune!!
SoulCams Models Studios wanted
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Da, cu siguranta este posibila. Vreau sa cred ca un exemplu este dat chiar in Galati de catre cateva studio-uri care ( parere personala ) lucreaza legal, care au standarde de moralitate, care doresc performanta si au anumite idei pe care le impartasesc.
Bineintes ca e foarte important si aspectul personal... ca si studiourile si persoanele trebuie sa fie compatibile...
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Smart scrie:Da, cu siguranta este posibila. Vreau sa cred ca un exemplu este dat chiar in Galati de catre cateva studio-uri care ( parere personala ) lucreaza legal, care au standarde de moralitate, care doresc performanta si au anumite idei pe care le impartasesc.
Bineintes ca e foarte important si aspectul personal... ca si studiourile si persoanele trebuie sa fie compatibile...
si nu doar din Galati :)
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Smart
VIP
VIP

Cu siguranta Studio20. Noi va consideram niste prieteni adevarati, va multumim pentru ajutorul acordat de fiecare data cand am avut nevoie! Speram doar sa ajungem in postura in care sa ajutam si noi Studio20 ( noi suntem mai micuti )... :)
StudioDiamond
Been thanked: 0

Perfect de acord Smart,noi suntem la inceput de drum si chiar ne dorim din tot sufletul sa evoluam si sa indeplinim toate criteriile necesare pentru a nu denigra aceasta industrie.Cel putin la nivel de oras,sunteti un etalon pentru noi,Smart.Din toate punctele de vedere.Scuze pentru intarziere :) !
Smart
VIP
VIP

Multumim pentru aprecieri si.... Spor la munca!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”