Incep prin a va spune ca o buna prietena de-a mea face videochat, insa pe zona non-adult, cel putin asa sustine, iar eu o cred. Face lunar cam 1000 euro, iar ea primeste 500, dand comision 50% la studio. I-am recomandat sa incerce de-acasa, dar nu vrea sa se complice. Eu fiind o fire practica din fire am mirosit o idee de afaceri.
Ma bate gandul sa deschid un studio micut sau sa lucrez eu pe cont propriu. Mai mult pentru o rotunjire a veniturilor, caci inca ma intretin parintii.
Am 20 de ani, sunt studenta.
Problema ar fi ca sunt destul de grasa. Si in zilele mele bune eram plinuta, niciodata n-am fost slabuta. Acum am 1,70 93 KG. Multe tare, stiu....
Sunt destul de fotogenica, multi barbati mi-au zis ca am o fata foarte inocenta, dar o minte perversa. Am o voce foarte pisicoasa in mod natural. Imi place sa domin, dar la ce fatuca am in postura asta par mai mult amuzanta decat rea. Dirty talk am mai practicat cu tipi agatati pe net si cu iubitul. Si in rest imi place mult sa ma alint si pisicesc. Fostul meu iubit adora asta. Nu am pe cine sa fac geloasa, caci sunt singurica.
Inca nu ma simt pregatita sa stau nud, dar as folosi costumatii sexy si/ sau dirty. Desi stiu ca nu are chiar legatura cu videochatul am agatat cativa tipi pe net si am facut sex la telefon. Sunt cam paranoica si mi-e frica sa fiu recunoscuta. Pentru confort cred ca mi-as lua peruca sau o masca.
Cum se ia legatura cu site-urile sa-ti faci cont?
Este complicat sa-ti deschizi un studio? Merita? Punctul asta m-ar tenta cel mai tare.
Ceva sfaturi, pareri? Va rog sa nu fiti rele cu mine, chiar daca poate vi se pare amuzata relatarea si nu-mi dati sanse in domeniu.
Multumesc mult!