Intrebarea e cea din titlu, pe care ma sfatuiti sa o achizitionez? care e mai buna? amandoua au telecomanda, un plus ar fi faptul ca sony are si iesire s video din ce am vazut, amandoua au hdmi.Nu ma pricep insa la detaliile tehnice, din punct de vedere al imaginii nu imi dau seama care mai buna, asa ca astept sfaturile voastre!
va multumesc!
Sony Handycam HDR-PJ10E sau canon legria hf m56?
sony CX220E cu avermedia live gamer ! daca nu ai bani de astea mai bine mergi pe BCC950 ca are o calitate buna ! din ce ce am folosit eu canonul e praf iar sony ala nu are rost sa-l iei cu proiector inclus si alte minuni nefolositoare.
PS: acum am vazut data post-ului tau insa ramane valabil raspunsul in caz ca nu ai achizitionat
)
PS: acum am vazut data post-ului tau insa ramane valabil raspunsul in caz ca nu ai achizitionat
Salut,
Am deja un sony hdr cx 240 si caut o placa de captura externa. La ce specificatii ar trebui sa fiu atent?
Am gasit asta care mi se pare ok http://gamerzone.avermedia.com/ro/game_capture/lgp_lite
Exista si variante mai ieftine?
Am deja un sony hdr cx 240 si caut o placa de captura externa. La ce specificatii ar trebui sa fiu atent?
Am gasit asta care mi se pare ok http://gamerzone.avermedia.com/ro/game_capture/lgp_lite
Exista si variante mai ieftine?
- Smart
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Sa aibe HDMI si sa "poata" 1920x1080p....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Vei folosi placa de captura pe laptop sau pe pc? Ptr laptop e ok dar ptr pc poti folosi ceva un pic mai ieftin intern. Un avermedia live gamer HD.
Trompi acum am vazut postul tau. Din cate stiu camera Sony PJ are telecomanda pe cablu ptr zoom, in timp ce Canon are wireless (IR). Canon nu este f. fiabil, Sony este in schimb. Amandoua sunt ok pe partea de calitate video. Canon are culorile mai vii un pic. Tarziu raspunsul dar sigur va folosi cuiva. Eu am facut experimente N pe bani multi pana am invatat despre Canon vs. Sony vs. Panasonic
Trompi acum am vazut postul tau. Din cate stiu camera Sony PJ are telecomanda pe cablu ptr zoom, in timp ce Canon are wireless (IR). Canon nu este f. fiabil, Sony este in schimb. Amandoua sunt ok pe partea de calitate video. Canon are culorile mai vii un pic. Tarziu raspunsul dar sigur va folosi cuiva. Eu am facut experimente N pe bani multi pana am invatat despre Canon vs. Sony vs. Panasonic