Vand bcc950
- dulcyka_sexy
- User Avansat

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
buna...sper ca poti primi pm... am o rugaminte..daca poti tine acest bcc inca o luna, mai exact pana pe 22 ianuarie sau chiar mai repede, depinde cum primesc banutii pe jasmin....imi doresc enorm aceasta camera...
eu ma chinui cu un c920, dar telecomanda va face munca in locu meu...o sa platesc eu transportu pana in orasul meu, la suceava...daca e ok, lasami te rog un mesaj./..sarabtori fericite cu sanatate si fericire...
- dulcyka_sexy
- User Avansat

nu mai este valabil, multumesc frumos oricum, ma orientez spre altceva... 
- stefania
- User Junior+

- Has thanked: 3 times
lumea care vrea sa il vanda l a primit cadou de la xlovecam... deci nu a dat bani pe el...asta o fi explicatia...
am si eu un bcc dar inca nu i-am dat de capat cu setarile si eu m-am obisnuit cu webcam fara telecomanda, si nu simt telecomanda ca o mare necesitate pentru mine.. la mine inca sta in dulap bcc, ca ma vad mai bine cu logitechul pe care il am.
probabil imi trebuie mai multa lumina pt bcc , nu stiu... mi am pierdut ore bune incercand sa il setez, si am abandonat pentru o perioada....
si o sa il vand ori o sa mai incerc sa ii mai dau de cap..
dar lumea am inteles ca e multumita de el.. odata ce i ai facut setarile care trebuie, lumina buna, se vede foarte foarte bine...
am si eu un bcc dar inca nu i-am dat de capat cu setarile si eu m-am obisnuit cu webcam fara telecomanda, si nu simt telecomanda ca o mare necesitate pentru mine.. la mine inca sta in dulap bcc, ca ma vad mai bine cu logitechul pe care il am.
probabil imi trebuie mai multa lumina pt bcc , nu stiu... mi am pierdut ore bune incercand sa il setez, si am abandonat pentru o perioada....
si o sa il vand ori o sa mai incerc sa ii mai dau de cap..
dar lumea am inteles ca e multumita de el.. odata ce i ai facut setarile care trebuie, lumina buna, se vede foarte foarte bine...
- koeurdange
la-m vandut si eu , nu ma puteam obisnuii cu el tot la c920 am ajuns si cred ca la el raman 
bcc_ul este o camera foarte buna care e singura capabila de 30fps, inckusiv rai**** de pe lj lucreaza cu aceasta camera! si modele de top de pe xl gen lov****... la aceasta camera trebuie foarte multa lumina alba!