Care este tariful practicat de modele pe xlovecam?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- SweetAngel
- User Activ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
eu iau 0.72 pe min...deocamdata ma descurc..o sa vad in viitor ce voi face...daca mai fac tot atatea pturi la un tarif mai mare...va pup!!catalina scrie:buna..
am si eu o curiozitate... care este tariful pe care il aveti pe xlovecam?? eu am inceput cu 1.60,am continuat cu 1.80 si ma gandesc sa il maresc la 2.00 eur/min
- adina29
- User Activ 
Nu stiam ca iti poti schimba tariful pe xlove. Imi poti spune cum se face asta?catalina scrie:buna..
am si eu o curiozitate... care este tariful pe care il aveti pe xlovecam?? eu am inceput cu 1.60,am continuat cu 1.80 si ma gandesc sa il maresc la 2.00 eur/min
- 
				smart-studio
- User Junior 
de obicei cam 2 eur. dar sunt si fete care au tariful mai sus, sunt si fete care au tariful mai jos. cred ca poti incerca cu 2 eur, membrii de acolo nu stau in 20 de eurocenti. bafta

- 
				prettyeyes
Buna,imi poate spune si mie cineva cum imi fac cont pe xlove?am dat la inregistrare modele dar mi-a aparut pagina de modele online.si daca am avut de curand un cont pe xlove(la studio)pot sa imi fac altul?ca nu mai lucrez la studio si nu stiu daca mi-au inchis contul cel vechi.Multumesc anticipat!

- 
				smart-studio
- User Junior