Xmodels Comision Wire Transfer
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Va salut pe toti si presupun ca deja v-ati dat seama din titlu in ce consta dilema mea. Mi-am facut recent cont pe Xmodels si mi-am selectat ca metoda de plata Wire Transfer direct in contul meu bancar. Vreau sa stiu ce comision se opreste la tranzactie, ca sa stiu daca raman asa sau optez pentru payoneer. Va multumesc !
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
LOL Michelle@MichelleM scrie:Daca am ban pe xmodels pe viata ,oare se mai poate face ceva?:P
Nu stiu sa expire cumva sau sa se reseteze?
Daca spun ca este pe viata ? ? Ce sa expire ?
Acum , nu o fi dracu asa de negru .Nimeni nu stie la cat o fi estimata la ei acolo speranta de viata . La o prima vedere asa, pe site apar ca date de contact Geneva, Switzerland.
Daca este Elvetia ( ca nu stiu exact ) ea este pe primul loc in europa la speranta de viata , cu aproape 83 de ani !!!!!!
Daca scazi , perioada de cand te-au blocat , probabil nu mai raman asa multi ...
Rabdare si tutun . :lol:
Buna,
Raspuns la intrebarea ta Ed3n, avand in vedere ca Romania este incadrata in SEPA nu se aplica nici un fel de comision, sau cel putin nu ar trebui insa ia in considerare ca pot fi anumite banci care sa aplice comisioane. Aceste comisioane sunt independente de noi iar eventualele probleme se vor rezolva cu respectivele banci.
In ceea ce priveste intrebarea ta Michelle, regurile sunt destul de simple si doar pentru cateva aplicam sanctiuni permanente. Regurile se aplica in mod egal tuturor modelelor si din respect pentru toate modelele noastre aplicam sanctiuni in consecinta atunci cand sunt incalcate.
Raspuns la intrebarea ta Ed3n, avand in vedere ca Romania este incadrata in SEPA nu se aplica nici un fel de comision, sau cel putin nu ar trebui insa ia in considerare ca pot fi anumite banci care sa aplice comisioane. Aceste comisioane sunt independente de noi iar eventualele probleme se vor rezolva cu respectivele banci.
In ceea ce priveste intrebarea ta Michelle, regurile sunt destul de simple si doar pentru cateva aplicam sanctiuni permanente. Regurile se aplica in mod egal tuturor modelelor si din respect pentru toate modelele noastre aplicam sanctiuni in consecinta atunci cand sunt incalcate.