Chaturbate cont inchis

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
remuss500
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut am avut un cont pe chaturbate facut inainte sa numai accepte modele din romania si lucram pe el , 15.07.2013 mi a expirat buletinu si mi au zis sa add buletinu nou l am adaugat si acum numai imi deschid contu sa pot lucra deoarece au zis ca ei numai lucreaza cu romania,
Numai exista nici o solutie sa pot mai face un cont pe chaturbate sa pot lucra???
SoulCams Models Studios wanted
StudioMgs

Exact si daca aveai contu deschis acum 2 ani tot ti-l inchideau :)
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

nu ma intereseaza acest chaturbate eu il vad ca o scursura cosu de gunoi al vdc ului( cu scuzele de rigoare pt cele/cei ce muncesc acolo) ,dar am o nelamurire de ce nu mai lucreaza cu ro???? de unde rasismu acesta?

cele care v-au inchis conturile pe motiv ca sunteti din romania nu sunteti curioase sa-i intrebati si de ce ????ia intrebati sunt cumva rasisti ?

sa-si puna dracu crucea si nicovala ca pct de reper atunci,oricum nu are de ce sa ti para rau e cel mai josnic site posibil ,parerea mea
alexandra1234
User Activ
User Activ

Nu,nu este cel ma josnic

clasament ar fi

cam4
chaturbate
bongacams( asta il pun pe locul 3 ca am vazut doar fete)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”