Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
grumette40
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sarah scrie:Au inceput sa vina vestile bune...am banii in visa account,dar totusi mi-am atasat card fara sa trimit actele de verificare acum mi-a aparut un mesaj "Account Alert...."si am sunat la ei pentru problema asta,in fine nici nu conteaza.Importat este ca la final am intrebat cand se rezolva situatia...cand am mai sunat mi-au raspuns k nu stiu cand se rezolva DAR acum mi-au spus ca mai au nevie doar de cateva zile pana se rezolva si eu am intrebat daca dureaza mai mult de o saptamana iar el mi-a spus ca nu o saptamana,doar cateva zile...ceea ce eu consider o veste buna. :D
Si eu am atasat un card fara sa uploadez documentele si am cerut si un wire fara sa uploadez documentele si am primit mesaju:

,,Account Alert!
You must submit verification documents to ePassporte to continue using your account without interruption. To view the details of this request and submit the required information, please click HERE or select "Upload Documents" from the menu options listed on the left side navigation bar. In some cases, additional information regarding this request may be found in your Message Center as well.
We thank you for your assistance in this matter. ''

Ce vor sa spuna cu asta, ca nu inteleg?
SoulCams Models Studios wanted
grumette40
User Activ
User Activ

grumette40 scrie:
Sarah scrie:Au inceput sa vina vestile bune...am banii in visa account,dar totusi mi-am atasat card fara sa trimit actele de verificare acum mi-a aparut un mesaj "Account Alert...."si am sunat la ei pentru problema asta,in fine nici nu conteaza.Importat este ca la final am intrebat cand se rezolva situatia...cand am mai sunat mi-au raspuns k nu stiu cand se rezolva DAR acum mi-au spus ca mai au nevie doar de cateva zile pana se rezolva si eu am intrebat daca dureaza mai mult de o saptamana iar el mi-a spus ca nu o saptamana,doar cateva zile...ceea ce eu consider o veste buna. :D
Si eu am atasat un card fara sa uploadez documentele si am cerut si un wire fara sa uploadez documentele si am primit mesaju:

,,Account Alert!
You must submit verification documents to ePassporte to continue using your account without interruption. To view the details of this request and submit the required information, please click HERE or select "Upload Documents" from the menu options listed on the left side navigation bar. In some cases, additional information regarding this request may be found in your Message Center as well.

Pff..i-am sunat si eu- m-au tinut 15 minute in telefon si am inteles ca nu-i nici o problema daca nu uploadez documentele acum ca pot folosi in continuare contul meu de epass.
Anomis
User Junior+
User Junior+

grumette40 scrie:

,,Account Alert!

Vor cardul scanat fata-verso si extras de cont pe care sa apara numele, adresa (care sa corespunda cu cea de pe extrasul de cont) si numarul complet al cardului. Si mie mi-a cerut chestia asta dupa ce am incercat sa atasez un card VISA de la ING si inca nu stiu daca sa dau copie dupa card sau nu...apoi poate ma trezesc si fara banii din contul ING...nasol de tot!
Join the dark side .... we have cookiez !
Sarah

Eu am sunat si le-am spus ca nu mai vreau sa atasez card si mi-a disparut mesajul ala cu "Account Alert..",nu vreau sa am alte surprize cand o sa se rezolve problema cu visa!Dar cand sunati intrebati si voi daca stiu cand se rezolva cu visa...poate va spune si voua acelasi lucru , sper sa se rezolve ca este prea stresanta situatia asta.
grumette40
User Activ
User Activ

Anomis scrie:
grumette40 scrie:
Sarah scrie:A

Vor cardul scanat fata-verso si extras de cont pe care sa apara numele, adresa (care sa corespunda cu cea de pe extrasul de cont) si numarul complet al cardului. Si mie mi-a cerut chestia asta dupa ce am incercat sa atasez un card VISA de la ING si inca nu stiu daca sa dau copie dupa card sau nu...apoi poate ma trezesc si fara banii din contul ING...nasol de tot!
Da, pai sa stii ca si mie tot de asta mi-e frica. Ar fi usor sa-mi cloneze cardul din moment ce deja am introdus numarul de card, codul de siguranta daca le mai dau si copie fata - verso ar fi prea usor.

Eu totusi am vb cu ei si mi-au zis ca nu-i nici o problema daca nu uploadez toate astea, ca nu-mi blocheaza contul sau ceva de genul. Eu oricum am pe card numai banii de la cams de pe ultima perioda pe care oricum cams a zis ca-i trimite.
In plus, zicea cineva pe aici ca a vorbit cu cei de la epass si se va rezolva situatia in cateva zile, eu sunt optimista totusi, nu stiu de ce (desi sunt o fire pesimita de fel) dar chiar am incredere ca se va rezolva situatia, asa ca mai astept pana sa ma complic cu cardul care oricum il am in euro nu stiu daca e bun si sa-mi fac altul in $...pfff, apoi la wire e comisionul mare....

P.S.: Avea dreptate cineva pe aici...vorbesc aia de la epass parca au gura plina de sarmale ( si pe deasupra si ivorbesc si foarte incet), trebuie sa faci un efort ca sa-i intelegi exact ce spun. Eu i-am innebunit cu ,,Excuse me???'' , ,, Can you repeat pls???''
Sarah

card suni data viitoare im momentul in care iti raspunde ceri un translator si apoi mai astepti vreo 5 min pana vine translatorul dar macar poti intelege tot si poti sa pui problema pe romaneste :lol: :lol:
chat_fete
User Activ
User Activ

Pe langa ce-a spus mrbric mai sus eu am primit si un mesaj pe pagina de Home a contului de epass:

Account Alert!

We thank you for your assistance in this matter.

Daca mai este si altcineva care a primit asa ceva va rog sa-mi spuneti ca altfel nu inteleg dc sunt singurul.
chat_fete
User Activ
User Activ

Pe langa ce-a spus mrbric mai sus eu am primit si un mesaj pe pagina de Home a contului de epass:

Account Alert!

We thank you for your assistance in this matter.

Daca mai este si altcineva care a primit asa ceva va rog sa-mi spuneti ca altfel nu inteleg dc sunt singurul.

P.S.: Ieri le-am trimis un mail cum ca as apela la FBI sau politie daca nu ne pun la curent cu situatia lor:)
fetish
VIP
VIP

am primit si eu notificarea respectiva chat ; sincer nu dau 2 bani pe ea ; oricum nu le uoploadez nimik ever never si daca isi mai revin vad eu atunci ce oi face ; pana isi revin refuz sa colaborez cu ei sub orice forma ar fi ea

Sarah maj care lucreaza al epass sunt indieni lumea a 14 nah asa ca de aiai vb english ul ca si cum ar venii de pe Marte ;vadd ca lumea e optimista aicic de zor nah ce sa va zik baffta la tepe in continuare poate daca luati ami multte deschideti ochii .......sau macar invatati ceva din asta ..... off ce bun e proverbul alal capul plecat sabia nu l taie

aveti grija sa va purtatai cu manusi cu aiai de la epass sis a i pupati olecuta in fund ca deh doar nu v au oorat , v au smanglit niste bani atat tot si voi pagubitii va rugati de ei cu osanale sa vi i dea inapoi

sincer in afara faptului ca am obs ca 80 la suta din pers care utilizeaza acest forum abereaza la greu si ca asteapta mura in gura sa zica alal asa sa faca ala ailalata mai observ si ca mah romanilor sunt experti in a visa frumos si cu floricele roz
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
VIP
VIP

win cred ca ai chiulit mataluta de la anul 2 drept cand ai invatat despre dodul penal

uite acilika cam ce infractiuni a facut epassporte ca tot nu prea esti convins de ce infractiuni a facut :

Art. 213. ' ÃŽnsuşirea unui bun mobil al altuia, deţinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amendă.

Dacă bunul este proprietate privată, cu excepţia cazului cand acesta este în întregime sau în parte al statului, acţiunea penală se pune în mişcare la plangerea prealabilă a persoanei vătămate. ÃŽmpăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

Gestiunea frauduloasă

Art. 214. ' Pricinuirea de pagube unei persoane, cu rea-credinţă, cu ocazia administrării sau conservării bunurilor acesteia, de către cel care are ori trebuie să aibă grija administrării sau conservării acelor bunuri, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Gestiunea frauduloasă săvarşită în scopul de a dobandi un folos material se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
ÃŽnşelăciunea

Art. 215. ' Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

ÃŽnşelăciunea săvarşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvarşită în aşa fel încat, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alineatele precedente, după distincţiile acolo arătate.

Art. 2151. ' ÃŽnsuşirea, folosirea sau traficarea, de către un funcţionar, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează, se pedepsesc cu închisoare de la unu la 15 ani.

ÃŽn cazul în care delapidarea a avut consecinţe deosebit de grave, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.

presupun ca inca mai considerati stimati coforumisti ca mister epassporte nu a facut nici o infractiune nu ?
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Alo FBI? Sunt Poca din RO,vreau sa dau in primire pe unul Epassporte,ahh cum nu stiti cine este?Hmm, din pacate nici eu nu stiu, dar nenea Epassorte asta mi-a trimis cativa ani de zile bani,ahh cum cati bani?Multiiiii,zeci de mii de dolari .Taxe?Cum?Hmm nu stiu ce sunt alea taxe? :roll: Evaziune fiscala?Spalare de bani?Aoleu........(ton de ocupat) :idea:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Nicky
Veteran
Veteran

cum s-a discutat pe alte forumuri exista sute de utilizatori care sunt cu acte in regula si/sau utilizatori ca NU foslosesc epass pt tranzactii care provin din industria adult . insa si acestia au banii blocati.....intradevat e fraudulos ce se intampla...
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Nicky
Veteran
Veteran

lol... super..
geovi24
User Junior+
User Junior+

fetish scrie:am primit si eu notificarea respectiva chat ; sincer nu dau 2 bani pe ea ; oricum nu le uoploadez nimik ever never si daca isi mai revin vad eu atunci ce oi face ; pana isi revin refuz sa colaborez cu ei sub orice forma ar fi ea

Sarah maj care lucreaza al epass sunt indieni lumea a 14 nah asa ca de aiai vb english ul ca si cum ar venii de pe Marte ;vadd ca lumea e optimista aicic de zor nah ce sa va zik baffta la tepe in continuare poate daca luati ami multte deschideti ochii .......sau macar invatati ceva din asta ..... off ce bun e proverbul alal capul plecat sabia nu l taie

aveti grija sa va purtatai cu manusi cu aiai de la epass sis a i pupati olecuta in fund ca deh doar nu v au oorat , v au smanglit niste bani atat tot si voi pagubitii va rugati de ei cu osanale sa vi i dea inapoi

sincer in afara faptului ca am obs ca 80 la suta din pers care utilizeaza acest forum abereaza la greu si ca asteapta mura in gura sa zica alal asa sa faca ala ailalata mai observ si ca mah romanilor sunt experti in a visa frumos si cu floricele roz

Da fetish,ai dreptate..poate mai mult de 80% abereaza la greu.FBI?! LoooL
Imi place simtul umorului pe care unii il au foarte dezvoltat de altfel :)
Nu renunta niciodata la optimism pentru a deveni cel mai bun!
camcam
VIP
VIP

LoL, ca bine zici poca....asta-i in Bahamas intr-un club, numara banii si trage pe nas :)))))))))))))))))
www.campot.com - there are money to be made with this site as camgirl
Sins-Shop
User Activ
User Activ

Ok . Poate mi explica si mie cineva care este legatura dintre un cetatean roman , FBI si St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd.
Central Street,
P.O. Box 343
Basseterre, St. Kitts, West Indies

The very heart of FBI operations lies in our investigations'which serve, as our mission states, "to protect and defend the United States against terrorist and foreign intelligence threats and to enforce the criminal laws of the United States." We currently have jurisdiction over violations of more than 200 categories of federal law, and you can find the major ones below, grouped within our three national security priorities and our five criminal priorities.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

fetish scrie:win cred ca ai chiulit mataluta de la anul 2 drept cand ai invatat despre dodul penal
Sa inteleg ca tu ai dreptul? Nu pare, dar daca da, vai de capul nostru. Fetish daca tu crezi ca acum?! e timpul pentru fbi ff bine. Eu sau altii nu te impiedica cu absolut nimic. Eu doar am zis o parere de profan?!. Tu fa tot ce crezi ca te ajuta a rezolva o situatie. Dar nu incerca a ma convinge si pe mine, ca eu stiu exact pe ce lume traiesc.

Voi fi egoist acum. Eu si nici unul din prietenii mei nu plangem dupa bani, pentru ca am stiut exact ce reprezinta epass. La fel nu vom plange dupa payoneer, ca e exact aceeasi branza si se poate intampla maine peste un an sau 10 la fel. Voi plange dupa un sistem de plata "minunat". Cu toate ca stiu ca payoneer sau oricare sistem la fel ce va aparea, e "cum e" voi folosi. Dar nu voi tine bani in el, pierderea va fi doar ce nu a apucat sa scot asa cum au patit multi acum cu epass, care stiau ca trebuie sa scoata dar nu au mai apucat.

Daca epass e cel ce opreste banii, oprea si ewallet, dar cum sunt useri ce au retras banii din ewallet... Sigur ca epass are o "vina" mare dar acea vina e cea de care am profitat toti, de asta am folosit ca modalitate de plata. Din aceasta "vina" poate sa sufere acum datorita unor utilizatori. Cum noi am facut ce am facut altii identic puteau face trafic, spalare sponsorizari terorism etc etc. Dar cum inca nu se stie exact care e problema poate fi orice. Chiar si sa nu se mai recupereze niciodata banii.

Nu vorbesc prea direct pentru ca nu merita, ff putin inteleg pe ce lume traiesc, concluzionez cand vad si scenarii de genul ca streamray e mana in mana cu epass. E coleg de-al nostru ce se intreaba, dupa ce stream face o chestie absolut extraordinara cu care nu era datoare. Sunt hosti care au incasat cecuri din '99 pana acum 2 ani ca nu exista alta modalitate de plata era singura si s-au descurcat fara probleme si discret.

Wire era de cand lumea...e mult mai sigur (undeva la 100%), de ce nu folosit? Tu ai facut anul 2 de drept si ar fi trebuit sa stii ce e epass si ca se poate intampla si nu mai ajungeai la fbi. Eu fara drept, dar pierd toti copiii din testicolul stang, ca am mult mai multa scoala ca tine, sau cel putin se cunoaste ca o am. Sa nu mai vorbesc de real...unde chiar am pe rol proces de inselaciune...

Nicky, sigur ca sunt utilizatori care folosesc "corect" acest card. Chiar si din cei ce folosesc pt servicii adult, de exemplu membrii. Dar...se stie ce fac majoritatea...si aici ma refer doar la adult nici nu vreau sa ma gandesc mai departe, si poate fi motivul pt care sa fie blocati, si sa li se ceara masuri in plus de... Desigur a fost banuiala mea de cand auzit, inca ramas cu ea, o am de cand e epass si de asta nu a tinut creodata bani acolo si oriunde a fost locul am recomandat asta, dar e doar parerea mea de asta nu conteaza. Inca poate fi orice acolo....chiar si fuga celor din banca cu bani...
Dar cand aduci in discutie si mafia ruseasca etc poti aduce si pe E.T. si sexy braileanca....

Am hotarat sa ma cenzurez pentru siguranta unora, a domeniulu, cine vrea intelege, ca prea sunt multi care nu stiu pe ce lume se afla.

Fetish, succes, eu unul sunt ff relaxat si ma voi descurca cu siguranta cum am facut-o si pana acum, chiar fara anul 2 de drept ce am sarit...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Elenaeu23

si eu am incercat sa schimb metoda de plata pana aflam ceva de epp....stiti cumva la ing cat este limita pe zi de primit pana sa anunte banca fiscul? si dc depasim aceasta suma ce se intampla? :(
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Elenaeu23 scrie: si dc depasim aceasta suma ce se intampla? :(
Pana in 3000$ ne gadila la talpi pana ne dau lacrimile, peste 15k ne impusca!

Cam despre asta vorbeam...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
mrbric

Elenaeu23 scrie:si eu am incercat sa schimb metoda de plata pana aflam ceva de epp....stiti cumva la ing cat este limita pe zi de primit pana sa anunte banca fiscul? si dc depasim aceasta suma ce se intampla? :(

Legea 656/2002 art. 3 alin. 6 si alin. 7 si art. 8.
mura n gura.:)))cauta in Monitorul Oficial (partea 1)

Nu vad rostul intrebarii nr.2.:))
#DarkAngel#
User Junior
User Junior

From: Internal Notification
Received: Sep 11, 2010 9:41 AM PDT
Subject: ePassporte Message from Chris Mallick

We at ePassporte are as distressed as you, our valued cardholders, over an action that we did not see coming and as of today we still have received no good basis for it.

First, be assured that your funds are fully safe and protected. You are owed that and it will be fulfilled. The funds are secure.

Second, ePassporte is working with the St. Kitts bank to work out how all payments will be made and when. The details are complicated, because there are funds in motion and where and when they settle requires us to all be careful that we fully and properly account for all those funds and their rightful owner. This issue stems from our processing and reporting ability through the Visa system and their processor.

Third, ePassporte's most important asset has always been our account holder's. We are not going to undermine that asset by treating cardholders in any manner other than the best we can.

Most of us have had the unfortunate experience of dealing with banks and card associations that simply "cut us off" and did not pay us. Those actions were limited to card acquiring (merchant accounts), not card issuing, which is what we do. We can all take some comfort in the fact that this situation is not anything like the acquiring side of the business.

We all fully understand that communication to our cardholders is critical. However, it does not help any of us if we are constantly updating you on the basis of the calls that take place almost hourly. It seems to us that giving you facts, based on agreements we are working on is the best form of communication. This is what we will be doing. When we know something, that is a fact, we will report it, quickly. Our staff is all working diligently to resolve these issues and the many moving and complicated parts of getting the funds returned. Therefore, please do not mistake our silence as "hiding", "avoiding" or "stringing you along". We too have funds that are stuck in the system, as well as massive costs of operation without any income.

Rest assured that when we know, you will know and you will all be satisfied with the results. Again, your money is safe.

For those of you that have been in the industry for many years, I hope you will recall that I have a very strong track record of fighting for the rights of webmasters, program sponsors, billing companies, merchants and the industry; that dedication continues.

Thanks you for your understanding in this difficult time and for your support over the last 8 years of our operations.

Chris Mallick
For ePassporte
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”