Bani de la Jasmin nu au ajuns in paxum.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Megatron scrie: 22 Mai 2018, 17:05
wrongturn2020 scrie: 22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?
Nu am primit banii inca, astept, altceva nu am ce sa fac. Dar incearca sa le trimiti si tu e-mail sa vezi care e treaba..poate daca vad ca primesc mai multe mailuri se misca mai repede, nu stiu.
SoulCams Models Studios wanted
Megatron
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

wrongturn2020 scrie: 22 Mai 2018, 17:13
wrongturn2020 scrie: 22 Mai 2018, 13:45 E nasoala situatia, se pare ca la paxum platile se fac instant, iar jasminul a confirmat prin mail ca plata a fost executata..cu toate astea nu am primit banii. Se intampla ceva.
Din cate am observat, situatiile noastre sunt la fel. Eu nu am primit niciun e-mail de la Jasmin si inca nicio plata pe Paxum. Ai primit ceva?
Nu am primit banii inca, astept, altceva nu am ce sa fac. Dar incearca sa le trimiti si tu e-mail sa vezi care e treaba..poate daca vad ca primesc mai multe mailuri se misca mai repede, nu stiu.
Le-am trmis chiar acum si imi zic urmatoarea chestie: 'Dear Partner,

We have checked through our records, but we could not find any active Studio account registered with this e-mail address. We therefore ask you to contact us form the e-mail address you registered your account with, so to enable us assist you.

We look forward to hearing from you.

If you have any further question or comment, please do not hesitate to contact us either by sending a message to payinfo@livejasmin.com or by using the "Messages" menu in your Account.

Best regards,
PayInfo Support Team'

Mentionez ca am trimis e-mail de pe adresa pe care am folosit-o si pentru crearea contului de Jasmin. Ce dracu' se intampla?
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Vezi ca poti sa le trimiti mesaj direct de pe site, din contul de studio. Ai acolo optiunea payment information...incearca asa.
Megatron

Eu am cont de model individual. Sa vad ce optiuni am.
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Nu am primit nimic, m-au umplut de nervi, sunt super neseriosi.
Megatron

Imma kill them all! This is ludicrous!!!!!!!!!!!!! Am trimis e-mail suportului. Sa vedem...
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

wrongturn2020 scrie: 22 Mai 2018, 17:55

Nu am primit nimic, m-au umplut de nervi, sunt super neseriosi.
Acum au intrat la mine :)) e ok
Jules69
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

da,si la mine au intrat de cinci minute ,si sunt deja pe card!succes tuturor!
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Toata lumea e la summit, bucharestsummit ...si LJ si toti si totul se va misca mai greu pana saptamana viitoare. E de treaba mult...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”