de ce unii confunda videochatul cu prostitutia?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

adid22 scrie:Mda....am intalnit un binefacator si am dat cu piciorul.Cam aici vrei sa ajungi nu?Ma abtin sa mai comentez ca ies din subiect.
Atunci am un singur cuvant pentru tine : TACI !
Din punct de vedere moral esti ZERO Adi, si spun asta cu toata raspunderea (crede-ma Sad).
Ar trebui sa facem o rubrica pe acest forum special pentru tine ... ca sa-ti expui acolo inteligenta . Am auzit ca in ultimul timp oferi consultanta . Am murit de ras cand am auzit-o pe asta . :lol: Of...Adi ... pustiulica , mai ai de crescut ...

Revenind totusi la topic , INFINITY are dreptate ca de obicei . Totusi nu sunt de accord cu termenii utilizati . Sunt modele care nu folosesc jucarii sau sinulatoare - deci d.p.d.v. sexual nu se intampla nimic . Haideti sa nu generalizam . De ce sunt curve virtuale ? Nu inteleg termenul . Si daca este - acestea virtuale sunt pe aceiasi treapta ierarhica cu cele reale ?

O alta intrebare , retorica . Cate curve reale au masini , bani , bijuterii ? Poate doar cele de lux . Cate dintre modelele independente dispun de aceste resurse ? Aproape toate .

De asemeni consider ca o regina "curva" virtuala are un super nivel de inteligenta ... nu e usoara meseria . Cunosc modele care vorbesc 2 sau 3 limbi straine ...

Haideti sa terminam cu balacareala asta ... Cersetoria o sa continuie indiferent ce se spune pe acest forum . Adid22 stie prea bine asta . Minciuna - imoralitatea vor continua si ele ... Adid22 doar ce ne-a facut o demonstratie ...

Am ceva cu adid22 ? Cititi acest topic cu atentie si vedem daca am dreptate sau nu ...

Salutare si spor la bani !
SoulCams Models Studios wanted
adid22
User Activ
User Activ

da intr-adevar dar se pare ca uiti repede.ma bucur ca ai atins un rang de moralitate de invidiat.Totusi..cum e cu buletinele blatuite?parca aici cereai asa ceva daca nu ma insel.Si uite ca alexiss999 s-a transformat in doar_eu si tine lectii de moralitate.Oricum sunt convins ca 3-4 luni de munca in acest domeniu ti-au schimbat convingerile.Nu imi tine tu mie lectii ca nu ai de ce.Michelexsex da,nu am nimic impotriva sa isi dea cu parerea asupra faptelor mele.Tu nu!
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

Nu as vrea sa para ca fac pe jandarmul, dar m-am gandit sa va atrag atentia ca in coltul din stanga jos se geaseste un butonel pm. Inseama Private Message. L-ati incercat? :roll:
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
adid22
User Activ
User Activ

mie imi ajunge..asa e era si butonul ala de pm..oricum intra doar_eu pe mine pe imlive in free sa mai vorbim.over and out!
nice_girl

Salutare...
Ai ceva impotriva celor care au noroc si primesc bani de la straini?Chiar eu am primit 1200 euro de la un tip din Olanda.Nu i-am tras nici o teapa,pur si simplu mi-a spus ca nu-i pasa ce fac cu banii aia,ca mi i-a trimis ptr ca ii plac.Nu i-am furat,nu m-am dus eu acolo sa-i bag mana in buzunar!care dintre noi ar refuza?!
nice_girl

Doar_Eu tu te oftici ca nu esti cumva model si ca nu iei bani in afara de ce incasezi de pe spatele modelelor care vin la tine?
si apropo de dresuri..stai cam prost la un anumit capitol.Niste dresuri rupte pot sugera de ex faptul ca esti indrazneata,provocatoare...
Tu vb?Tu care ai avut modele care au lucrat la tine si carora nu le ai dat nici un ban?!care le ai tras teapa?
afla ca n-am sunat inOlanda de la tine si nici nu a trebuit sa sun vreodata nici de la mine,pur si simplu omul e nebun dupa mine..haha

numai asa te ai pus pe picioare,cu bani incasati depe urma modelelor pe carora nu le-ai dat un sfant!
DoarEu
User Avansat
User Avansat

adid22 scrie:mie imi ajunge..asa e era si butonul ala de pm..oricum intra doar_eu pe mine pe imlive in free sa mai vorbim.over and out!
Si uite asa adid22 mai scapa cate un soricel ... De ce nu zici pentru cine s-a murdarit alexiss999 ? Mi-a fost mila de niste amarati fara acte ... asta e adevarul . Sti foarte bine care e sitiatia acelui username - care de altfel SAD mi l-a atribuit mie in postul "membrii cu 2 sau mai multe username-uri" . Se vede ca nu citesti forumul .

Imi vorbesti mie de moralitate ? Prietene ... esti un copil . Ce sti tu de fapt despre mine ? 3 luni ? hahaha . asta chiar ca e tare de tot . Cand Mircea cel Batran se batea cu turcii eu faceam videochat ... si mergea greu ca era conexiunea pe baza de semne luminoase (cu facliile) si fum :)

Mai bine spune cine te-a invatat ce inseamna imilive , cine te-a ajutat sa-ti creezi conturi , cine ti-a mai dezvaluit din "secretele " siteului ... Am intrat pe contul tau de imlive ? hahaha . Alta gluma proasta .... Sa vb cu tine am messenger . Si am si vb cu tine sau cum pe imlive ? Doamne ... ce poate sa-ti debiteze mintea ... Nu ti-o fi rusine ?!

Ai deviat mult copile de la subiect , esti ilegal pe aici . Stai in banca ta ca altfel te scot la tabla sa vad daca sti lectia :D . :twisted:

Si cu asta am incheiat posturile mele la acest topic . Daca mai ai ceva de zis depune o cerere . Vei primi raspuns in 24 de ore daca accept sau nu sa vorbesc cu un copil . Iar daca zici ca m-am ajuns ... parerea ta ... in nici un caz nu a fost datorita tie !

INFINITY - am PM - dar acolo am niste mesaje pretioase (sti u despre ce vorbesc ) . Nu vreau sa-mi murdaresc casuta de PM cu mesaje pentru acest personaj .

Am incheiat subiectul .

A venit seara , asa ca hai la treaba . Sopr la bani :)
DoarEu
User Avansat
User Avansat

Un alt personaj dubios isi face apartia ...
:lol: de unde ai aparut mamica ? unde ai fost pana acum ?

Nu am nimic impotriva . Daca modelul se descurca e treaba lui . Mie ca owner de studio nu-mi convine ca modelul sa primeasca banii pe WU si sa vb cu membrul pe mess . Pe mine ma intereseaza ca membrul sa ramana membru ! Atat !
Dar revenind la acest post , e vorba de moralitate . Vad ca nu te simti afectata de termenul care ti se atribuie "curva virtuala" ... ai trecut peste asta direct la atac la persoana . Asta da de banuit ...

Iar suntem way ! way ! offtopic ! ....
nice_girl

haha..tu vb demoralitate?tu care m-ai tinut 2 saptamani ca sa mi faci un amarat decont pe imlive?tu stii ce e ala video chat?sincer nici eu nu sunt in tema cu videochat ul acesta dar sa fii tu ala care sa lectii e prea mult!tu vb de faptul ca stii?tu care te dai drept client pe free pe imlive?si faci pe tampitul cu mine?haha
DoarEu
User Avansat
User Avansat

nice_girl scrie:haha..tu vb demoralitate?tu care m-ai tinut 2 saptamani ca sa mi faci un amarat decont pe imlive?tu stii ce e ala video chat?sincer nici eu nu sunt in tema cu videochat ul acesta dar sa fii tu ala care sa lectii e prea mult!tu vb de faptul ca stii?tu care te dai drept client pe free pe imlive?si faci pe tampitul cu mine?haha
??????? Eu sa-ti fac tie cont pe imlive ??????????????? Cu ce ocazie ??????? Cine esti ? Fa bine si pune si tu o adresa de messenger .. De unde sti tu cine sunt ?
Offff Adi...Adi ... Pana unde pot merge unii ....
nice_girl

Doar_eu nu cred ca esti tu in masura sa ma judeci pe mine ptr ceea ce sunt.este opinia ta!tu esti cel mai imoral in toata chestia asta.Unde sunt cei 200 euro pe care ti-am facut pe privatecams? haha unde?i ai luat tu si te ai trezit mare domn in domeniul videochat ului1habar nu aveai cum s acompletezi formularele!m-ai fatait 2 saptamani ca sa vin si sa stau sa ma uit la tine cum te chinuiai sa le faci!!!d c intri pe implive pe free?ti e frica sanu fac mai multi bani decat tine?
"curva virtuala" zici,nu? parca nu aveai prejudecati in domeniul videochatului!:))
adid22
User Activ
User Activ

mda.ti-a fost mila de o minora pe care voiai sa o bagi la treaba.nu aveai nevoie de buletin blatuit pentru un model major.numele de adriana iti zice ceva?
DoarEu
User Avansat
User Avansat

nice_girl scrie:Doar_eu nu cred ca esti tu in masura sa ma judeci pe mine ptr ceea ce sunt.este opinia ta!tu esti cel mai imoral in toata chestia asta.Unde sunt cei 200 euro pe care ti-am facut pe privatecams? haha unde?i ai luat tu si te ai trezit mare domn in domeniul videochat ului1habar nu aveai cum s acompletezi formularele!m-ai fatait 2 saptamani ca sa vin si sa stau sa ma uit la tine cum te chinuiai sa le faci!!!d c intri pe implive pe free?ti e frica sanu fac mai multi bani decat tine?
"curva virtuala" zici,nu? parca nu aveai prejudecati in domeniul videochatului!:))
A deci tu esti Andreea ? Prietena lui adid22 . de ce nu zici asa draga mea ?

1.Privatecams ? Sorry nu lucrez pe el . Adevarat , ai lucrat u pe el , pentru inceput , sa prinzi un pic de experienta in timp ce eu ma zbateam si ma faceam de ras pe forumul asta sa fac rost de acte . Daca am sa caut cred ca am sa gasesc si paymentul , undeva la 90 de euro . Fratilor 32 de ore - 90 de euro ... rusinos - chiar si pentru un site ca privatecams
2. 200 de euro ? Nu are nimeni voie sa faca doar atatia bani la mine in studio in 2 saptamani . :lol: 2 sapt = 200 Euro ?
3. Sa treci pe la caserie sa achiti ceea ce ai vorbit cu Peter - olandezul tau zburator de pe telefon ... si cu alte personalitati de acest tip ...
4. Moralitate ? Eu m-am prezentat cine sunt pe acest site . Am un www dedesubt pe care daca apesi o sa afli inclusiv numele meu complect si numarul de telefon . Da :lol: acelasi numar de pe care l-ai sunat pe olandez . In schimb tu iesi la atac fara sa spui cine esti
5. Cont pe ilmive in 2 saptamani ? Uiti ca nu ai rezistat aici decat 4 zile in care ai facut numai tampenii ? Uiti ca s-a rugat adi de mine sa apas butonul de resign - ca sa-ti poata face alt screen ? Ce uita lumea asta

In incheiere vreau sa mai adaug un singur lucru : un proverb romanesc , din popor care suna cam asa :
"sa te nu te feresti de omul bogat care ajunge sarac , ci de omul sarac care se ajunge" . Eu am facut toata viata parte din prima categorie (dar inca nu am ajuns la sapa de lemn )... asa a fost dat de la Dzeu. Insa tu faci parte din a doua categorie . Asa e omul ... uita de unde pleaca .

Si daca esti de acord cu acest termen inseamna ca nu te superi daca iti spun ca esti o tarfa virtuala ? (Sorry SAD^ - nu am jignit ... ea a spus ca nu o deranjeaza acest termen )

Noapte buna copii . E tarziu pentru voi
DoarEu
User Avansat
User Avansat

adid22 scrie:mda.ti-a fost mila de o minora pe care voiai sa o bagi la treaba.nu aveai nevoie de buletin blatuit pentru un model major.numele de adriana iti zice ceva?
Da , imi zice ceva . Adriana este cel mai bun model al meu , are 22 de ani . Faci confuzii . Stiu la ce te referi ... insa pana in momentul de fata nu a lucrat nici o minora in acest studio . Nu ma pronunt daca va lucra sau nu pentru ca nu vreau sa fiu ipocrit
nice_girl

Nu stiu cum de iti permiti sa jignesti asa fara motiv...nu ti-am gresit cu nimik,doar am spus lucrurilor pe nume!de la 200 euro ai ajuns la 90? vrei sa ma jignesti? de aceea te mirai ca am 4 stele pe imlive?:))) ca nu sunt in stare sa fiu un model?oricum nu am intereseaza ce spui tu,acumnu te incasezi banii mei,deci poti s acrezi ce ai chef!de aia intri pe imlive free sa ma intrebi ce toys mi am luat?hahaha
nu am spus niciodata ca sunt un model bun,dar tu dragul de tine mereu ai pretins ca esti bun in domeniul asta,ca le stii pe toate! d c ii dai tel sa l ameninti pe prietenul meu?ptr ca ti patez reputatia aici?credibilitatea?inca nu te stie lumea!Era vai de mama ta daca nu ti aducea prietenul meu calculatorul si daca nu ti faceam eu primii bani!acum te lauzi ca faci aia si aia?te pui pe amenintat?Auzi tu...la el...ce teatru ieftin joaca!baiat...tu nici n-ai idee cu cine te pui..Ai grija...
lasa ca in curand...ca afla lumea ce se ascunde sub masca asta a ta.Si cu asta am incheiat orice discutie...cred ca s-a saturat lumea de citit amenintari intre noi1asta nu eforum de amenintari!
vio_smile4u

hai ca asta e chiar culmea.videochatul sa fie egal cu prostitutia?mentalitate comunista intradevar dar sa nu uitam ca au trecut 15 ani de atunci si majoritatea celor care lucreaza ca chathost nu au sechele comuniste.sa fim seriosi.in '89 cei care aveau pina in 10 ani nici nu isi dadeau seama de ceea ce se intimpla cu adevarat in romania.nu vad cum pot confunda videochatul cu prostitutia.atita timp cit a fi chathost inseamna mai pe romaneste"masturbare" si prostitutia inseamna "real-sex".cum puteti vorbi despre asa ceva?......imi vine greu a crede ca majoritatea modelelor(virsta maxima este de 30 ani) au o influenta comunista in gindire....
apropos infinity:in legatura cu jasminul.nu uita ca atunci cind ai ales sa devi chathost iti asumi niste riscuri.nu le enumar ca sint multe si le cunosti...daca un roman intra pe un site intra sa se racoreasca un pic fara sa plateasca(ca asa e el si oricum nu are cum sa fie membru permanent ca oricum bucurestiul pute de femei care se vind pe sume incepind de la 50.000 scurtul)...ceea ce modelului nu ii convine, ca a ales sa fie chathost tocmai pentru a isi etala corpul in schimbul unei sume .... dar de aici pina la a le face prostituate....cuvintul in sine "prostitutie" inseamna a avea placeri reale cu una sau mai multe persoane,atingerea a doua sau mai multor persoane.....pe cind chathostul nu are astfel de contacte reale.poti spune chathost egal masturbare dar nu prostitutie.a nu se compara dildo cu penisul(termen pe care il gasin si in DEX)....sper ca intelegi ce vreau sa spun.
adid22
User Activ
User Activ

ai un www cu un forum in care 90% din ce e pe acolo e copiat de pe forumul asta.just_me a observat acelasi lucru.
nice_girl

intr adevar asa este. nu asa cum confunda lumea si nu ami daua cum exemple..cei care folsesc termenul de "tarfa virtuala"
DoarEu
User Avansat
User Avansat

1. Daca vrei o disputa personala iti recomand acel forum . Daca consideri ca informatiile in acest domeniu sunt pentru un forum unele , si pentru alt forum altele , asta demonstreaza ceea ce sti tu despre videochat . Acolo este o munca depusa .

2. Fetitza . Tu nu meriti bagata in seama , asa ca nu te mai bag in seama ... asa cum zici si tu .. nu stiu cu cine ma pun . (offf Braila , Braila)

3. Cine citeste regulat forumul asta isi poate da seama daca stiu sau nu despre videochat . Un ochi format isi poate da cu parerea asupra experientei mele . Viceversa este valabila pentru cei care citesc posturile tale .

4. Aceasta polemica nu face altceva decat sa ma retina din treaba . Eu am , voi nu ... din cate vad . Asa ca va las sa va umflati in piept si sa mintiti lumea pe aici ....

O seara buna .
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

vio_smile4u scrie:hai ca asta e chiar culmea.videochatul sa fie egal cu prostitutia? [....] sper ca intelegi ce vreau sa spun.
DoarEu scrie:nu sunt de accord cu termenii utilizati [...] De ce sunt curve virtuale?
angellique scrie:Dupa definitia asta putem sa includem incategoria prostituatelor si pe cele care pozeaza in Playboy,Hustler,etc,nu?
Rugamintea mea este sa cititi cu atentie postul meu. Evident ati interpretat totul in mod eronat. :roll: Ceea ce sustin este ca semnul de egal intre prostitutie si videochat il pun cei neavizati.

Cat despre noi, suntem impreuna in aceeasi barca, nu? Va multumesc. O seara minunata tuturor! :wink:
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
adid22
User Activ
User Activ

de altfel sunt de acord.ajungecu chestiile personale.hai mai bine sa facem bani.preferabil 2200 deeuro la perioada.numai bine!
videochat_father
VIP
VIP

BAI FRATILOR M-AM SATURAT SINCER DE "PELICANI" PE ACEST FORUM

SAD FA CEVA NU SE MAI POATE DE TZEPARI SI DE CERSETORI SI DE ATOTSTIUTORI. CHIAR NU PUTEM DISCUTA CIVILIZAT?

DE CE TREBUIE SA VA SPALATI RUFELE MURDARE DE KKT CHIAR AICI IN FATA NOASTRA ? MA ROG?

SAD INCHIDE TOPICUL PLEASEEEEE!
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Încuiat

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”