sweetgirl wrote :da da samariteni din astia cu nemiluita ,de ce nu te lua el in pvt daca ii era asa mila de tine....anyway sa te bucuri de cadou si sa ne tii si pe noi la curent cum decurge ''relatia'' lol.
Michelle123 scrie:Niciodata nu am primit bani de la cineva cu care nu am avut makr 5 pvt( sa il cunosc pe respectivul si sa stiu ce ii poate capu')...
Doar nu ma apuc acum sa vorbesc cu fiecare freeloader si sa le cer bani...
Park am si precizat cumva ca primesc cadouri fara nici un fel de implicare? ...nici un fel de relatie...
Asa ca nu am cum sa te tin la curent din pacate cum decurge relatia... fiecare membru de al meu(repet membru de incredere nu accept cadouri de la orice obsedat) stie ca sunt casatorita si cu toate astea ii face mare placere sa ma stie fericita cheltuindu-le banii:))Norocu meu!
O zi buna fetelor:)
michelle dreamsx acelasi utilizator?
eu ma adresam catre dreamsx sa ne tina la curent cum decurge relatia,dar am observat ca si in posturile de mai sus michelle123 raspunde in numele lui dreamsx wtf ...
m123 ma intreb cum citesti tu membrii daca sunt obsedati sau nu sau cum stii sa ti ridici plicul cu hartii daca nici macar nu reusesti sa deslusesti clar ce se scrie pe aici si raspunzi in numele altora..... :lol: