Fisc - venitur?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				ursache2012
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hello , sunt Mihai , am mucit la un studio in Iasi , in momentul cand am plecat cei de acolo mi-au spus ca daca o sa plec de la ei pentru a munci acasa ,  se va duce la fisc si aia ma vor urmari......acum vreau sa ma apuc iar de videochat , avand in vedere ca sunt baiat la studio nu ma alegeam cu multi bani , acum ma gandesc ce sa fac, eu nu cred ca toate modele ce lucreaza de acasa isi declara veniturile ,  ...daca ma va vedea pe site poate se va duce sa ma dea la fisc ....voi ce spune-ti??? ma lamureste si pe mine cineva? eu am cont de master cu 2 conturi de suflete pereche unu de gay si unu de boy si cica acest cont master este urmarit in principal......daca ma voi duce sa imi declar venitul cum trebuie sa procedez?

- WinXPfather
- Moderator 
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Buna Mihai, faci un pfa si banii de pe siteuri ii tranferi bancar in contul pfa-ului. Si cam atat.
Am inteles ca ai 2 conturi unul de boy si unul de gay, dar aici poti folosi doar unul din ele. Postul asta e scris de pe cel de boy si astalalt: ajutor-contract-munca-videochat-t13126.html de pe cel de gay
Vezi ca fiscul are o divizie gay care normal ca sta si verifica conturile de pe siteurile de vch si logic mai ales categoria gay. Oricum ma bucur ca s-a terminat cu povestea cu contractul si datul in judecata. Cu putina atentie vei rezolva si noua poveste, cea cu fiscul.
Daca as fi in locul tau, nu as astepta ca sa "anunte" ei fiscul de aparitia unui nou performer pe 2 categorii ci i-as ruga sa mergem chiar acum si ei sa-mi fie martori la autodenunt. Si ar trebui sa explic situatia mea, de ce as vrea sa lucrez in domeniu, povestea vietii mele care ar cuprinde si trecutul apropiat adica lucrul la studioul actual.
Nu stiu cat intelegi tu ce am zis dar daca le arati lor vor intelege si iti garantez ca fiscul va continua sa urmareasca alti gay, nu pe tine. Spor la treaba, totul dar absolut totul depinde de tine dupa modul cum pui problema.
Si o recomandare, cand vorbesti cu ei vorbeste cu atitudine de boy indiferent de sexul tau

Am inteles ca ai 2 conturi unul de boy si unul de gay, dar aici poti folosi doar unul din ele. Postul asta e scris de pe cel de boy si astalalt: ajutor-contract-munca-videochat-t13126.html de pe cel de gay
ursache2012 scrie:nu sunt singura ce are neplaceri
Noi vrem sa te ajutam dar e bine sa stii si tu exact ce vrei.ursache2012 scrie:si restul banilor sunt sigura ca nu am sanse sa mii recuperez
Vezi ca fiscul are o divizie gay care normal ca sta si verifica conturile de pe siteurile de vch si logic mai ales categoria gay. Oricum ma bucur ca s-a terminat cu povestea cu contractul si datul in judecata. Cu putina atentie vei rezolva si noua poveste, cea cu fiscul.
Daca as fi in locul tau, nu as astepta ca sa "anunte" ei fiscul de aparitia unui nou performer pe 2 categorii ci i-as ruga sa mergem chiar acum si ei sa-mi fie martori la autodenunt. Si ar trebui sa explic situatia mea, de ce as vrea sa lucrez in domeniu, povestea vietii mele care ar cuprinde si trecutul apropiat adica lucrul la studioul actual.
Nu stiu cat intelegi tu ce am zis dar daca le arati lor vor intelege si iti garantez ca fiscul va continua sa urmareasca alti gay, nu pe tine. Spor la treaba, totul dar absolut totul depinde de tine dupa modul cum pui problema.
Si o recomandare, cand vorbesti cu ei vorbeste cu atitudine de boy indiferent de sexul tau
- 
				alexandra1234
- User Activ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0