Probleme card paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
titus_stil
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut tuturor ! Am o suma de bani de foarte mult timp pe
cardul temporar paxum , ieri am incercat sa iiretrag de la ATM si supriza eroare ! nu pot retrage banii , am contactat paxum si imi spun ca momentan nu se pot retrage banii ca sunt in discutii cu Trucash emitentul cardului si ca sa ii contactez pe ei , i-am contactat si respectivii spun la fel ca sa contactez paxum , ce este in neregula ? a mai patit cineva asa ceva ?
SoulCams Models Studios wanted
Maria08
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Da! Eu am primit de la Paxum un formular pe care sa il trimit la Trucash in care le ceream sa imi transfere banii de pe card intr'un alt cont. Se pare ca cei de la Trucash nu mai colaboreaza cu Paxum asa ca toate cardurile sunt blocate. Eu am completat formularul acela, am trimis la adresa de e-mail pe care mi-au dat'o cei de la Paxum si...surpriza! Mi-au raspuns si au zis ca nu este treaba lor si ca trebuie sa discut cu cei de la Paxum :) Am apelat din nou la suportul online si le-am aratat continutul raspunsului celor de la Trucash iar acum au zis ca investigheaza problema.. Nu ne ramane decat sa asteptam. Ai incercat sa platesti cu cardul la vreun magazin? Eu am facut o comanda online si am platit cu cardul si pare sa fie confirmata, astept sa vad daca o sa si primesc coletul.
jannin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna ziua ,si eu am aceeasi problema cu paxum temporar de vreo 7 luni banii sunt blocati acolo ,sie careva vreo metoda prin care poate fi scosi ?nu poate fi folosit nici la atm si nici la achizitii on line ,nu stiu ce sa mai fac .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”