Am citit chiar azi acest articol in legatura cu europarlamentarul Catalin Ivan.
https://romanialibera.ro/actualitate/ca ... ZpWZM0lDo
Oare ar trebui sa fim putin ingrijorati?
Articol Romania Libera
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Eu nu m-aș îngrijora prea tare, mie îmi lasă impresia că domnul în cauză, Cătălin Ivan, are ceva personal cu videochat-ul, foarte posibil cu ceva patron al vreunui studio, și nicidecum vreo preocupare reală pentru “viitorul tinerilor noștri”. Parol, de când le pasă lor de viitorul tinerilor? Când au distrus și au vândut toată țara asta, atunci nu erau tineri ce aveau nevoie de viitor? Dar no, orice activitate infracțională este scuzată și argumentată, mai puțin când vine vorba despre domeniul adult. Ca o paranteză, în decembrie 2018 cu vreo săptămână înainte de Crăciun mă aflam într-un spital oncologic cu un membru al familiei mele, care între timp, după o suferință grea, ne-a părăsit. În acea săptămână, două persoane, parte bărbătească și parte femeiască, aparținători unui cult religios, cultul baptist, se plimbau prin saloanele respectivei clinici oncologice rugându-se, cântând și oferind fructe bolnavilor, un gest foarte frumos de altfel. Din vorbă în vorbă, încep să le povestesc că prin naștere și eu sunt penticostală, botezată chiar, doar că datorită circumstanțelor vieții și al îndoielilor m-am îndepărtat și că nu cred în religii (ulterior constatând că mai bine tăceam). Dar acestea fiind spuse, femeia îmi zice că nu-i problemă că nu cred în religii, dar să nu curvesc. Și insista cu asta la nesfârșit, până au plecat, cred că mi-a repetat de vreo 10 ori: “SĂ NU CURVEȘTI!”, în timp ce mă privea acuzător. No bine, să nu curvim, dar cu celelalte cum rămâne? Să nu furi, să nu ucizi, să nu faci mărturie mincinoasă împotriva aproapelui, să nu poftești nimic din ce este al aproapelui? În a curvi eu văd un rău neînsemnat sau chiar inexistent, și cu atât mai puțin ceva ce i-ar putea afecta pe cei din jur, spre deosebire de celelalte: a fura, a ucide, etc. La acestea din urmă victimele reale și colaterale ar fi mult mai multe, decât la o simplă pulă în pizdă. Dar da, cea mai mare sfidare adusă unui popor creștin și trădarea capitală înfăptuită națiunii de către curvele poporului, sunt: pula în pizdă + alte găuri adiacente!
În sfârșit, dacă se va ajunge într-acolo, la a se stabili legal că videochat-ul este ilegal în România, deși nu aș crede că se va întâmpla prea curând, încă vor fi țări unde nu este ilegal. Personal voi alege răul mai mic, respectiv nu voi deveni o sărăcie care să trăiască din bani de pe proiecte europene fictive și alte măgării, și să fiu considerată de marea majoritate o persoană “descurcăreață”, ci voi continua să practic videochat-ul, probabil continuând să fiu considerată o curvă de către frații creștini români și fără de păcat, numai că în altă țară, unde va fi legal. Soluții se găsesc, sănătoși să fim!
Ultima oară modificat 22 Iun 2019, 13:06 de către Mery24, modificat de 12 ori în total.
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- User Junior
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
El, de fapt, a făcut reclamă, prin minunata-i declarație
. Mery, ca de obicei, superb comentariu! Ești minunată!
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Omul e plictisit, ce sa mai comentam? Trebuie sa isi justifice salariul prin ceva comentarii fara rost! Nu toti putem fi europarlamentari pe bani multi, fiecare face ce poate pentru a-si permite o viata decenta! Se vede ca nu cunoaste domeniul indeajuns de bine si ca vorbeste din auzite si din suspiciuni. Traiasca "zvonistica"!
Cu stima,
Adania
Adania
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Dap, nu stiu cate destine a "distrus" video chatul... dar eu unul ii recomand cu caldura Domnului Ivan linkuri de genul... https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ in rest fara comentarii...