Chaturbate mai primeste modele?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
raluralu
Has thanked: 0
Been thanked: 0

stiti cumva daca cei de la chaturbate mai primesc modele? incerc sa imi creez un cont de cateva zile, insa nu reusesc.
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Sunt f bucurosi sa primeasca.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
lordnight

Mi-am creat eu cont astazi si imediat mi-a fost aprobat. Deci primesc :) !
raluca11

iubito.. ma poti ajuta si pe mine cu ceva? ma tot chinuii de cateva zile cu cardul asta de la Payonner... nu stiu cum sa il creez.. sti tu cum? mersii mult
Nord
User Activ
User Activ
Been thanked: 13 times

raluca11 scrie:iubito.. ma poti ajuta si pe mine cu ceva? ma tot chinuii de cateva zile cu cardul asta de la Payonner... nu stiu cum sa il creez.. sti tu cum? mersii mult
Citeste pagina asta payoneer-card-nelamurire-t13997.html - o sa gasesti acolo un link spre un tutorial cum sa-ti faci card payoneer !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
FMM
Been thanked: 1 time

hello,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un prifil facut corect pe chaturbate pls and inceput de curand sa lucrez pe el dar nu reusesc sa inteleg prea bine pagina si cum sa imi fac o pagina de profil cat mai bine (ps. nu gasesc unde sa link nici macar retelele de socializare) , cineva care se pricepe la chaturbate ofc

multumes anticipat
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Buna .
Vezi ca pe forum exista functia search ,si daca ai fi cautat ai fi gasit asta:viewtopic.php?f=7&t=16580&p=105637&hilit=Editor#p105637
Ce vrei tu se face in html si css ,dar daca nu stii html si css exista programe ca cel din linkul pe care l-am scris mai sus ,te inregistrezi platesti si il poti folosi .Biourile sunt deja facute ,tu doar trebuie sa le modifici si sa le copiezi codul html in my profile ,about me .
Ai tot ce iti trebuie acolo ,bafta
FMM

iar tu draga Ionela ai fi vazut daca te-ai fi uitat ca scrie la mine 3 mesaje postate (wich means new btw )
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Noi am văzut că ești nouă, și ne bucurăm să te avem printre noi! Dar chiar și nouă fiind, ce legătură are asta cu funcția Search?

Și dacă ai fi căutat și mai “abitir”, ai fi găsit și asta: viewtopic.php?t=12060&p=65059#p65059. E valabil și pentru Chaturbate. Tanaaam! :relaxed:

Mult succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

@FMM ,intentia mea nu a fost de a fi acida,ci de a incerca sa te ajut,am vazut ca esti noua,dar sa folosesti functia search ar fi fost mult mai simplu si rapid pentru tine.Nu ti-am zis-o cu rautate si nu ar trebui sa sari asa ca arsa.
FMM

:grin: merci pentru ajutor Ionela88999 si Mary24 apreciez si btw ionela nici eu nu am vrut sa fiu acida :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”