Chaturbate mai primeste modele?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Nord
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 13 times
Citeste pagina asta payoneer-card-nelamurire-t13997.html - o sa gasesti acolo un link spre un tutorial cum sa-ti faci card payoneer !raluca11 scrie:iubito.. ma poti ajuta si pe mine cu ceva? ma tot chinuii de cateva zile cu cardul asta de la Payonner... nu stiu cum sa il creez.. sti tu cum? mersii mult
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
hello,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un prifil facut corect pe chaturbate pls and inceput de curand sa lucrez pe el dar nu reusesc sa inteleg prea bine pagina si cum sa imi fac o pagina de profil cat mai bine (ps. nu gasesc unde sa link nici macar retelele de socializare) , cineva care se pricepe la chaturbate ofc
multumes anticipat
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un prifil facut corect pe chaturbate pls and inceput de curand sa lucrez pe el dar nu reusesc sa inteleg prea bine pagina si cum sa imi fac o pagina de profil cat mai bine (ps. nu gasesc unde sa link nici macar retelele de socializare) , cineva care se pricepe la chaturbate ofc
multumes anticipat
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
Buna .
Vezi ca pe forum exista functia search ,si daca ai fi cautat ai fi gasit asta:viewtopic.php?f=7&t=16580&p=105637&hilit=Editor#p105637
Ce vrei tu se face in html si css ,dar daca nu stii html si css exista programe ca cel din linkul pe care l-am scris mai sus ,te inregistrezi platesti si il poti folosi .Biourile sunt deja facute ,tu doar trebuie sa le modifici si sa le copiezi codul html in my profile ,about me .
Ai tot ce iti trebuie acolo ,bafta
Vezi ca pe forum exista functia search ,si daca ai fi cautat ai fi gasit asta:viewtopic.php?f=7&t=16580&p=105637&hilit=Editor#p105637
Ce vrei tu se face in html si css ,dar daca nu stii html si css exista programe ca cel din linkul pe care l-am scris mai sus ,te inregistrezi platesti si il poti folosi .Biourile sunt deja facute ,tu doar trebuie sa le modifici si sa le copiezi codul html in my profile ,about me .
Ai tot ce iti trebuie acolo ,bafta
Și dacă ai fi căutat și mai “abitir”, ai fi găsit și asta: viewtopic.php?t=12060&p=65059#p65059. E valabil și pentru Chaturbate. Tanaaam!
Mult succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
@FMM ,intentia mea nu a fost de a fi acida,ci de a incerca sa te ajut,am vazut ca esti noua,dar sa folosesti functia search ar fi fost mult mai simplu si rapid pentru tine.Nu ti-am zis-o cu rautate si nu ar trebui sa sari asa ca arsa.