Intamplare ciuidata payoneer !

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna tuturor , trec printr-o situatie putin ciudata .. mi-am creat cont pe payoneer.com dupa ce am citit pe aici ca este tot una cu firstchoicepay problema este ca pe niciun site unde mi-am creat cont nu am putut baga contul de payoneer ... toate imi cer firstchoicepay . Sunt la inceput inca descopar chestii deci nu fiti rautaciosi va rog . Ceva idei ? multumesc anticipat
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

De pe Payoneer.com ți-ai comandat cardul sau de pe Firstchoicepay.com? Scrie pe cardul tău Choice Bank Limited? Îți spun după de ce întreb...
Salutând nemurirea printre muritori...
Intrebmult

Cardul l-am comandat de pe payoneer.com .. nu scrie Choice Bank Limited scrie doar payoneer mastercard , USD currency etc etc ..
Nord
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times

Intrebmult scrie:Cardul l-am comandat de pe payoneer.com .. nu scrie Choice Bank Limited scrie doar payoneer mastercard , USD currency etc etc ..
Din pacate pentru dumneavoastra cardul respectiv nu poate fi folosit pe nici un site adult, doar pentru cele mainstream! Payoneer si-a transferat toata activitatea din industria adult pe firstchoice ! In concluzie o sa trebuiasca sa va faceti un nou card de data asta pe firstchoicepay.com
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

Uite de ce întrebam, pentru asta: ajutor-creeare-cont-payoneer-rog-t17017.html . În 17 iulie 2017 ai cerut detalii despre cum se face un card Payoneer.

Am intrat pe site-ul firstchoicepay.com și personal am luat de la capăt procesul de completare a datelor pentru crearea unui cont și asta numai ca să îți explic ție pas cu pas cum se face, pentru că mie nu îmi trebuie card, că eu am. Ți-am spus să ți-l faci pe firstchoicepay.com, și cu toate astea tu te-ai dus și ți l-ai făcut pe payoneer.com. Doar citește articolul a cărui link ți l-am pus, să vezi. Adică eu mi-am bătut gura degeaba.

Și acum vii și ceri ajutor ca să ce? Dacă nu ți s-ar fi spus aș fi înțeles, dar așa... Descurcă-te singură, că se pare că atunci când îți explică omul mot-a-mot, tot cum vrei tu faci. Fără niciun fel de răutate!

Succes la descoperit chestii!
Salutând nemurirea printre muritori...
Intrebmult

Stiu ca mi-ai explicat cum se face dar eu deja facusem pe payoneer.com cand am vazut mesajul . Si toata lumea mi-a spus ca payoneer/firstchoicepay e acelasi site d'aia nu am facut altul . Multumesc oricum
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”