Ajutor creeare cont Payoneer va rog !

Orice întrebare legată de activitatea de video chat, oricât de simplă, puerilă, repetată de n ori pe forum în trecut, iși are locul în această categorie. Nu trebuie să uităm că absolut toți dintre noi am avut un punct de plecare, am fost începători. Deasemenea, este categoria unde vom muta topicurile care sunt banale din alte categorii. Cei care din diverse motive nu vor sa ajute începătorii sunt rugați să ignore această categorie. Orice răspuns dat în silă, în sarcasm etc. va fi penalizat de mine sau Moderatori.

Mesajde Intrebmult » 17 Iul 2017, 02:19

Salutare tuturor , a creeat cineva de curand cont payoneer si imi poate da detalii pas cu pas cum mi-as putea creea cont si sa imi ajunga cardul pe adresa unde stau in chirie nu pe adresa din buletin ? Am incercat acum sa creez contul dar nu a fost nicio optiune sa selectez adresa unde sa imi ajunga cardul .. :?
Intrebmult
 
Mesaje: 6
Membru din: 07 Iul 2017, 04:53

Mesajde Sevim » 18 Iul 2017, 06:43

Buna , FirstChoicePay este noul nostru " Payoneer " , daca urmaresti cu atentie vezi Shipping adress , acolo completezi adresa de livrare , codul postal este ft important , eu am pierdut 2 carduri din cauza asta ... Good Luck !
Avatar utilizator
Sevim
 
Mesaje: 3
Membru din: 29 Oct 2013, 13:53
Localitate: Bucuresti

Mesajde Mery24 » 18 Iul 2017, 13:09

După cum ți-am spus și în chat mai săptămâna trecută, Payoneer e acum Firstchoice Pay, deci, așadar și prin urmare, acolo urmează să îți faci contul.

Nu știu cine a “creeat” cont nou Firstchoice Pay, dar pașii pentru ”creeare” sunt următorii:

Intri pe pagina https://www.firstchoicepay.com/ și dai SIGN UP.

Ți se va deschide o pagină unde vei avea de completat patru pași. Primul pas e Getting Started. Completezi totul conform datele tale reale. Atenție la adresa de e-mail, vei avea nevoie de ea mai târziu.

Al doilea pas: Contact details. La Address Line 1 completezi cu adresa la care vrei să îți ajungă cardul. La Address line 2 nu completezi nimic că e opțional.

Al treilea pas: Security Details, la fel completezi tot. Să îți notezi parola aleasă cât și răspunsul de la Security Question ca să nu le uiți.

Ajungi la Almost Done. La fel, completezi cu datele tale reale. Mai jos, vei vedea scris Your prepaid card will be shipped to the following address: (Cardul tău va fi livrat la următoarea adresă:), la care vei vedea scrisă adresa pe care ai completat-o deja la al doilea pas, Contact Details. După cum se vede, nu este nevoie să completezi adresa din buletin, ci doar adresa la care vrei tu să îți ajungă cardul, ei bazându-se pe numele tău și pe ID Number ca factori de identificare.

La Enter alternate shipping address nu mai completezi nimic, lași adresa care e completată deja. Bifezi cele trei I agree (pe care ar fi recomandat să le citești ca să știi cum stai, să nu te trezești cu surprize), și pe urmă îi dai ORDER.

Acum, dacă operațiunea a avut succes, intri pe e-mailul atașat și vei vedea un e-mail primit de la Firstchoice Pay. Vei găsi scris așa: There are 3 steps to be completed: Step 1: Application >> Completed! Mai sunt doi pași, unul în care trebuie să aștepți până ce ei îți examinează și aprobă cererea efectuată. După ce primești e-mail că ți-au acceptat cererea, cardul va fi expediat spre tine, iar ei, tot prin e-mail, te vor înștiința în legătură cu data aproximativă a sosirii cardului.

Cam asta e. Succes!

P.S. Datorită faptului că nimic în lume nu e gratis, am și eu o mică rugăminte, și anume, citește asta: http://conjugare.ro/romana/conjugarea-verbului-crea. Mulțumesc! :)
Avatar utilizator
Mery24
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02

Mesajde Mery24 » 18 Iul 2017, 13:48

Am uitat să precizez, și se pare că butonul de editare nu mai funcționează: după ce îți vor examina cererea efectuată, să fii pregătită că îți vor cere să uploadezi o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere. :)
Avatar utilizator
Mery24
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02

Mesajde Intrebmult » 18 Iul 2017, 21:15

Multumesc foarte mult , eram in dubii daca se scrie cu 2 de E sau doar cu un E :mrgreen: Sorry oboseala neatentie etc etc . Problema mea era mai mult unde o sa ajunga cardul si daca trebuie sa scriu neeaparat adresa din buletin , acum m-am lamurit si mai am o singura intrebare :D Ma pot folosi de cont sa primesc banutii daca nu am cardul inca ? Inca odata multumesc mult , asta da raspuns :wink:
Intrebmult
 
Mesaje: 6
Membru din: 07 Iul 2017, 04:53

Mesajde Mery24 » 19 Iul 2017, 12:55

Eh, nu mie trebuie să îmi spui sorry/dai explicații. Am ochiul format la așa ceva și am văzut mult mai rău, incomparabil! Dar în același timp eu pot să trăiesc cu asta, sunt două elemente ce pot coexista. E doar o chestiune personală, un aspect ce ne definește individual. E punctul de plecare ce îți deschide porți spre lumea exterioară, e felul în care te raportezi la ceilalți, felul în care știi (sau nu) să te impui/faci respectată, e puterea cuvântului! Iubim simplitatea și totuși nu putem trece cu vederea sofisticarea! Dar oare semantica însăși poate fi un moft? Unul sofisticat? Cu siguranță nu! Deși un limbaj elevat poate fi considerat sofisticat, semantica însăși e o cale, e drumul cinstit pe care învățăm să-l parcurgem încă din fragedă pruncie.

Revenind la întrebarea ta, răspunsul este da. Odată ce ți-a fost aprobat contul (ai uploadat documentele necesare, iar ție pe e-mailul de la Firstchoice Pay îți arată că ești la pasul al treilea - livrarea cardului), acesta este activ. Îl atașezi la contul tău unde lucrezi și vei putea primi banii pe el, doar că nu vei putea să îi scoți până nu îți ajunge cardul. Odată ce ți-a ajuns cardul, va trebui să îl activezi (indicațiile le vei găsi pe plicul în care îți sosește cardul), și să îți setezi codul PIN de patru cifre.

Mai e o variantă. Nu adaugi cardul Firstchoice Pay la metoda de plată până nu te vezi cu cardul în mână (deși excepții, s-a întâmplat ca acel card să nu ajungă, să fie livrat la o adresă greșită de către poștaș, etc). Personal îmi place să previn decât să tratez, să cântăresc totul de la început, ca să știu cum stau. Cât despre site-urile de videochat, fii fără grijă, banii făcuți nu se pierd, dacă te gândești și la posibilitatea asta. Și odată ajuns cardul la tine îl atașezi la respectivele site-uri și ele vor ști să îți trimită și banii pe care i-ai făcut înainte să fi selectat metoda de plată.

Succes! :)

P.S. Și-a revenit butonul de editare, pare-mi-se... :D :D :D
Avatar utilizator
Mery24
User Junior+
User Junior+
 
Mesaje: 169
Membru din: 16 Dec 2015, 13:02


Înapoi la Forum dedicat începătorilor
 


  • { RELATED_TOPICS }
    Răspunsuri
    Vizualizări
    Ultimul mesaj

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • AVC MENU