Căutarea a găsit 98 rezultate

Return

de SAD^^EYES
07 Dec 2012, 02:50
Jump to forum
Jump to topic

Top Webcams 2012-2024

Salut tuturor, La recomandarea lui GlamourFoto, el mi-a spus ca poate fi util pentru modele, deschid acest topic despre cele mai bune webcamuri, asta mai mult pentru a avea o confirmare si un topic dedicat, pentru ca informatia exista deja pe internet si in forum. Nu va complicati cu alte modele in ...
de Adrian
31 Mai 2013, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Articol importanta calitatii HD pe siteuri!

Dupa cum se stie foarte bine produsele/serviciile de calitate tot timpul vand (sau se vand) mai bine decat cele un pic mai slabe calitativ, de aceea in acest topic articol am sa tratez importanta calitatii HD (high definition) pe siteurile de videochat si in ce fel poate ajuta sau afecta activitatea...
de SAD^^EYES
15 Feb 2013, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Xlovecam premii - webcam Logitech BCC950

Nu vreau sa va supar, sa nu o luati in nume de rau, dar cred ca am auzit de cel putin 1000 de ori in 10 ani "placa" asta cu culorile. Sunt 100% constient cat de important este pentru unele dintre voi, sa va vedeti voi bine pe ecran, dar deasemenea stiu cat de mult exagerati cu culorile maj...
de Adrian
23 Ian 2018, 02:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Do you do....prescurtari

Unde as putea gasi si eu o lista cu ele? Stiti cumva ? Merci ! uite aici cateva din cele mai cunoscute ( cu siguranta mai sunt si daca lista poate fi completata ar fi minunat - poate fi de ajutor multor incepatori ) AP: Age play ( aveti grija la underage = cont inchis chiar si ban in anumite situat...
de Agnes
28 Aug 2018, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Solutie in perioada lunii ...

Fac parte din categoria de femei care are dorinte sexuale si in aceasta perioada, uneori chiar mai accentuate decat de obicei. Mai mult, pentru mine este perioada cu libidoul setat la maximum. In viata reala cu parenerul menstruatia nu este un impediment , iar pe camera pur si simplu imi introduc ob...
de Cata.Streamate
21 Sep 2018, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Streamate

Buna seara, Pentru cine nu a observat inca, cu 2 zile in urma am introdus pe Streamate metoda noastra proprie de plata prin care vom platii direct modelele. Aceasta se numeste SMPay si este un fel de e-wallet. Mai multe informatii gasiti pe conturile de model. Daca aveti intrebari despre aceasta, im...
de Juliana
29 Sep 2018, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Solutie in perioada lunii ...

Buna seara Deoarece nu las niciodata lucrurile neterminate, mai ales cand eu sunt cea care deschide subiectul, am revenit cu detalii in urma propriei experiente : Luna aceasta am folosit alternativ OB-uri dar si Original Soft Tampons si sincer sa va spun , cele din urma isi fac treaba cu prisosinta....
de SAD^^EYES
30 Sep 2018, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: La ce varsta vreti sa renuntati la chat?

Buna tuturor, Cred ca am mai zis in trecut ca am un sentiment de deja-vu, asa ca scuze daca ma repet. Parerea mea ca se poate practica aceasta activitate pana la adanci batraneti, chiar si dupa pensionare, totul este de cum iti setezi mentalul Sunt Modele care o fac strict pentru bani si nu se impac...
de betterthansex
12 Oct 2018, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Tipuri de membrii

Buna , m am gandit sa deschid un topic cu tipuri si subtipuri de membrii just for fun si , de ce nu , poate foloseste cuiva :) Important : scriu din propria experienta , ce am intalnit eu , nu la modul general ! Nu caut "sa imi pun in cap " pe nimeni si chiar va rog sa mai adaugati voi din...
de Maria08
03 Noi 2018, 02:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lush - siteuri

Multumesc mult de ajutor! Am cumparat OhMyBod pana la urma, incerc sa nu fac fake daca pot, nu mi-ar placea sa fiu prinsa cu minciuna :)) E super ok jucaria si vad ca prinde si la ceilalti membri, reactioneaza la sunetul suprizelor si par sa fie super stimulati sa cotizeze mai mult!
Succes!! :)
de WinXPfather
19 Oct 2018, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ifriends!

Incercau promovarea Ana, numai ca in felul lor, cu resurse foarte putine ca nu aveau de unde. Promovarea costa enorm, si lupta cu free-urile acum e aproape imposibila. Sunt pe val si au resurse mari. If a pierdut lupta inca din 2006. De atunci au aparut semnele. Nu au facut nimic atunci sa se reorie...
de SFG2707
28 Aug 2013, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cel mai important sfat pe care l-ati da unui model?

... 5- Nu iti inchipui ca daca te trezesti la ora 16 organismul tau va crede ca e dimineata si poti servi micul dejun la 16, pranzul la 20 si cina la 24. Daca nu vrei sa te ingrasi intr-o saptamana cat altii intr-un an , sau niciodata, nu manca niciodata dupa ora 19:00. Poti sa nu mananci nimic toa...
de cobra1981
04 Feb 2019, 08:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2 Camere, stream slabut

Buna dimineata,

Mery24,vin cu o completare :) ,pe SMbroadcast,noul beta cam-2-cam se poate folosi si splitter :)si se poate pune si 1080p se si vede crystal clear :)

O zi buna
de GlamChatStudio
16 Feb 2019, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jasmin nu mai merge

Cat de frumos poti sa vorbesti Mery, din pacate pentru multe modele cea mai mare greseala pe care o fac este ca-si fixeaza scopuri marunte, cam 90%, sa traiasca de pe o zi pe alta, sa-si ia o casa cu credit pe 240 de ani,sa-si puna sani sau sa-si ia o masina si cat se poate de repede sa faca ceva vr...
de GlamChatStudio
17 Feb 2019, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jasmin nu mai merge

Sweet, bogatia nu sta neaparat intr-o vila cu piscina dar uite ma iau chiar de ex dat de tine si iti spun ceva care inevitabil se intampla ca vrem sau nu vrem, ce sa vezi, imbatranim sau ce sa mai vezi te culci seara bun si te trezesti dimineata bolnav tu sau vre-un membru al familiei, sa te rogi sa...
de WinXPfather
31 Aug 2014, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ice Challenge - Hai ca putem si noi :)

Reactionam violent in perioada mea de sa-i zic cu indulgentga naivitate, dar era de fapt prostie, cand ma uitam cu cineva la acelasi obiect si vedeam lucruri diferite. Cum mortii ma-tii de retard nu vezi ca aia e cana? Nu vezi ca are toarta se foloseste pentru baut etc? Si poc sa-i dau cu ea in cap,...
de Lourdes
08 Dec 2014, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Low Trafic Jasmin de 3 - 4 zile

Credeti-ma ca imi stau pe limba de foarte mult timp anumite remarci la unele pareri ale unor persoane (modele). Urmaresc acest forum de mult timp, dar nu foarte intensiv si nu am fost activa deoarece sunt genul de om caruia nu ii place sa iasa la suprafata sau sa isi dea cu parerea in privinta altor...
de theselby
03 Mai 2019, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Viziunea noastra despre site-urile freemium

Salutare,

Dorim sa impartasim cu voi un video, cu viziunea noastra asupra site-urilor freemium, si cum poti ajunge un model de succes acolo.

https://vimeo.com/333556269

Vizionare placuta!

P.S. De-am postat in categorie gresia, rog moderator sa fie amabil/a si sa mute unde trebuie. Multumesc.
de theselby
06 Mai 2019, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Viziunea noastra despre site-urile freemium

Buna Mery24. Ma asteptam sa scrii, si ma bucur ca ai scris. Nu-s printre putinii carora le place ce scrii. Candva aveam 2 forumuri de suflet... adultwebcamstars si adultvideochat. Acum da, a ramas doar acesta in viata. Dar da, din dorinta de a arata informatia din video cator mai multi oameni, am po...
de GlamChatStudio
19 Iun 2019, 07:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cum pot explica ca am facut videochat?

Cred ca mergi prea departe cu ingrijorarea, sa vedem, am fosta angajata si cand spun angajata spun contract de munca de 6 ani pe aceasi firma care acum lucreaza in ministerul de interne ;) , cred ca nu verifica nici dracu astfel de chestii, am fosta angajata de acum 10 ani care este directoare de li...
de Unicornskaty
28 Iul 2019, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Videochatul si banuielile iubitului

draga Mery, esti pur si simplu fenomenala! sincer , rezonez cu absolut tot ceea ce spui- da, traiesc in paradis in fiecare clipa, fie ea chiar si un pic mai grea! Am trecut cu totii prin bune si prin mai putin bune, insa, orice ar fi , stay true to yourself, pastreaza- ti inima deschisa si fii feric...
de Elena2612
09 Aug 2019, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Categoria pregnant

Buna Eu am lucrat pe adult cat am fost insarcinata ,pana in a doua jumatate a lunii a 8 a . A fost dstul de ok , practic membrii care plateau pentru privat ,o faceau din cateva considerente : Fie erau pe fetish cu gravide si principala intrebare era ..."milk?" Fie erau unii dintre membrii ...