Notebook bun pt Videochat?
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna ziua tuturor,sunt noua pe aici si vreau sa va cer opinia dumneavoastra in legatura cu anumite produse care le voi achizitiona pentru a lucra in acest domeniu! credeti ca acest laptop http://www.emag.ro/notebook_laptop/note ... .PKF02.059 impreuna cu un logitech quick time 9000 ma vor ajuta? va multumesc,astept parerile dvs!
- Ken
- Veteran
Laptopul este ok , destul de performant ptr activitatea asta , poate vei avea ceva probleme cu windowsul dar vezi ca sa mai vb pe aici despre asta .
Webcamul este bun si este "quickcam " nu "time" ...
Bafta
Webcamul este bun si este "quickcam " nu "time" ...
Bafta
-
- VIP
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
Salut,
Intr-aevar laptop-ul e suficient de bun pentru ce iti trebuie tie, dar ai grija cu Windows 7... din cate stiu ManyCam ce-ar functiona pe Win7... alte split-uri ar avea probleme totusi.
Pentru inceput, e suficient. Daca vei simti ulterior ca vrei sa faci performante mai mari, iti recomand un sistem desktop totusi, deoarece laptop-urile sunt mai pretentioase si un pic mai lenese.
Tu gandeste-te ca vei sta,p robabil, cu laptopul pe pat. Acesta va absorbi toate firele de par/praful/scamele etc din jurul tau. O tastatura simpla rezista mai mult timp intinsa pe un pat comparativ cu un laptop.
Spor
Intr-aevar laptop-ul e suficient de bun pentru ce iti trebuie tie, dar ai grija cu Windows 7... din cate stiu ManyCam ce-ar functiona pe Win7... alte split-uri ar avea probleme totusi.
Pentru inceput, e suficient. Daca vei simti ulterior ca vrei sa faci performante mai mari, iti recomand un sistem desktop totusi, deoarece laptop-urile sunt mai pretentioase si un pic mai lenese.
Tu gandeste-te ca vei sta,p robabil, cu laptopul pe pat. Acesta va absorbi toate firele de par/praful/scamele etc din jurul tau. O tastatura simpla rezista mai mult timp intinsa pe un pat comparativ cu un laptop.
Spor
-
- User Activ
Personal nu recomand la laptop pentru vdc. Prefer un monitor de 22-24" cu un procesor Core2Duo.
@R1V3R Automat Intel i3M din cele doua exemple care leai dat!
@R1V3R Automat Intel i3M din cele doua exemple care leai dat!
-
- VIP
Chit ca-i core 2 duo... 1.3Ghz nu iti vor fi de folos niciodata deoarece majoritatea splitcam-urilor si encoderelor nu folosesc amebele core-uri (sau toate 4 sau whatever cate ai) ci doar unul din ele care e alocat automat de sistemul de operare.R1V3R scrie:Ce procesor ar fi mai recomandat pentru un laptop folosit in ADV un ®Intel Core 2 Duo cu frecventa de 1.3Ghz , sau un ®Intel Core i3 350M de 2.26Ghz ?
Deci daca vrei performante mai mari RAM + CPU power FTW!
-
- User Activ
theselby scrie:Chit ca-i core 2 duo... 1.3Ghz nu iti vor fi de folos niciodata deoarece majoritatea splitcam-urilor si encoderelor nu folosesc amebele core-uri (sau toate 4 sau whatever cate ai) ci doar unul din ele care e alocat automat de sistemul de operare.R1V3R scrie:Ce procesor ar fi mai recomandat pentru un laptop folosit in ADV un ®Intel Core 2 Duo cu frecventa de 1.3Ghz , sau un ®Intel Core i3 350M de 2.26Ghz ?
Deviem da la subiect dar sa fim seriosi... zimi si mie cate aplicatii stii care folosesc toate core de la I7?
- R1V3R
- User Junior
Multumesc mult pentru raspunsuri , tocmai am achizitionat acest laptop http://www.oktal.ro/laptop/asus-k52jk-s ... 36338.html , stiu ca nu e cel mai grozav dar pentru ce am eu nevoie cred ca este suficient . O sa incep sa-l folosesc zilele astea si o sa va tin la curent cu el. O mica nelamurire am eu ,am 4 GB ram si nu stiu de ce imi vede functional doar 3GB ram.
-
- VIP
Tocmai de asta sa aiba putere cat mai mare per coreNutuRody scrie:theselby scrie:Chit ca-i core 2 duo... 1.3Ghz nu iti vor fi de folos niciodata deoarece majoritatea splitcam-urilor si encoderelor nu folosesc amebele core-uri (sau toate 4 sau whatever cate ai) ci doar unul din ele care e alocat automat de sistemul de operare.R1V3R scrie:Ce procesor ar fi mai recomandat pentru un laptop folosit in ADV un ®Intel Core 2 Duo cu frecventa de 1.3Ghz , sau un ®Intel Core i3 350M de 2.26Ghz ?
Deviem da la subiect dar sa fim seriosi... zimi si mie cate aplicatii stii care folosesc toate core de la I7?
-
- VIP
Iti trebuie Windows Vista, Windows 7 sau Windows XP 64 bit edition ca sa vezi mai mult de 3GB RAM.R1V3R scrie:O mica nelamurire am eu ,am 4 GB ram si nu stiu de ce imi vede functional doar 3GB ram.