5/7 zile? daca nu chiar mai putin...
Noi nu suntem in masura sa te judecam! Dar altii pot fi.PS: va rog nu ma judecati ca am refuzat sa platesc statului roman taxe
====
5/7 zile? daca nu chiar mai putin...
Noi nu suntem in masura sa te judecam! Dar altii pot fi.PS: va rog nu ma judecati ca am refuzat sa platesc statului roman taxe
Ai transferat din paxum în cosmo? Sunt complet pe dinafara cu subiectul, transferam din paxum în monese fără probleme, nu cine știe ce sume dar a tot mers și acum nu mai merge, am bani în paxum și nu știu unde să i transfer, nu pot folosi contul personal momentan
Ai putea spune de ce nu mai merge sa transferi din paxum in monese te rog? Nu mai accepta transferuri din paxum sau din vreun alt motiv? Iti apare vreun mesaj ceva cand incerci sa transferi din paxum in monese?
Mea culpa !!!! Credeam ca vorbim despre PAXUM , de aceea am intrebat de VISA .
Scuze, dar am nevoie de o clarificare va rog. Deci "Invalid card ID" apare cand cineva incearca sa transfere din Paxum in Monese si Revolut direct pe card sau prin Wire sau prin EFT ? Paxum este blacklisted in Monese si Revolut?WinXPfather scrie: ↑19 Iun 2021, 16:55 "Invalid card ID" ca si pe Revolut. Wire si EFT pe cele 2 , Blacklisted.
Stii cumva care este cursul bancar?angelamira scrie: ↑19 Iun 2021, 23:18 Se pot scoate banii cu cardul paxum unionpay de la bancomatele Euronet (Alpha Bank nu il accepta). Se percepe o taxa de 18 ron pe tranzactie.. Eu am scos asta seara si a mers fara nicio problema
https://payglobal.me/unionpay-fees-limits/Michelle123 scrie: ↑21 Iun 2021, 06:49 Stie cineva ce limita de retragere pe zi are union?Si care e limita la o tranzactie la euronet?va multumesc
Paxum UnionPay card are limita de retragere zilnică de 5000$.Michelle123 scrie: ↑21 Iun 2021, 06:49 Stie cineva ce limita de retragere pe zi are union?Si care e limita la o tranzactie la euronet?va multumesc