Stimate Domnule stiu ca o sa ma injure cei care posteaza anunturi legate de cashuirea cecurilor.Stiut fiind ca aceasta afacere este profund ilegala si cei care fac asa ceva nu pot sa ma contrazica,de unde pot sa-si dea seama ca cecurile sunt furate si oricum nu-i intereseaza ca banul e totul nu-i asa.
Decio Stimate Domnule de ce incurajati asemena practici pe acest site ,care se vrea serios nu-i asa si nu stergeti asemena posturi .Altfel nu vor mai apare asemenea probleme cum are CLASSY de exemplu.
pentru domnul Admin
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- michelexsex
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- CLASSYMATURE
Multumesc. Nu stiu cum sa facem sa terminam cu aceste NEMERNICII.michelexsex scrie:Stimate Domnule stiu ca o sa ma injure cei care posteaza anunturi legate de cashuirea cecurilor.Stiut fiind ca aceasta afacere este profund ilegala si cei care fac asa ceva nu pot sa ma contrazica,de unde pot sa-si dea seama ca cecurile sunt furate si oricum nu-i intereseaza ca banul e totul nu-i asa.
Decio Stimate Domnule de ce incurajati asemena practici pe acest site ,care se vrea serios nu-i asa si nu stergeti asemena posturi .Altfel nu vor mai apare asemenea probleme cum are CLASSY de exemplu.
Classy
La vie n'est pas facile, mais, quand j'écoute Brel, tout se change.
En fin, vous pourriez commencer avec Aznavour !!!!
En fin, vous pourriez commencer avec Aznavour !!!!
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Pai e fff simplu...am mai zis cum, dar vulgar si a fost sters postul...CLASSYMATURE scrie:Multumesc. Nu stiu cum sa facem sa terminam cu aceste NEMERNICII.michelexsex scrie:Stimate Domnule stiu ca o sa ma injure cei care posteaza anunturi legate de cashuirea cecurilor.Stiut fiind ca aceasta afacere este profund ilegala si cei care fac asa ceva nu pot sa ma contrazica,de unde pot sa-si dea seama ca cecurile sunt furate si oricum nu-i intereseaza ca banul e totul nu-i asa.
Classy
Il sunati pe radu..."XPFATHER, bavareze a fost si el anuntat, ori va potoliti , ori sunteti banati pe forum"
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Merit atentionarea...WinXPfather scrie:Pai e fff simplu...am mai zis cum, dar vulgar si a fost sters postul...CLASSYMATURE scrie:Multumesc. Nu stiu cum sa facem sa terminam cu aceste NEMERNICII.michelexsex scrie:Stimate Domnule stiu ca o sa ma injure cei care posteaza anunturi legate de cashuirea cecurilor.Stiut fiind ca aceasta afacere este profund ilegala si cei care fac asa ceva nu pot sa ma contrazica,de unde pot sa-si dea seama ca cecurile sunt furate si oricum nu-i intereseaza ca banul e totul nu-i asa.
Classy
Il sunati pe radu..."XPFATHER, bavareze a fost si el anuntat, ori va potoliti , ori sunteti banati pe forum"
Am vazut replica lui bavareze, nu am avut timp de replay dar am vazut ca m-a contactat pe email...vom continua acolo...si cred ca eu unul ma voi tine de cuvant...
- Mugur
- VIP
- Been thanked: 2 times
On topic dar totusi sa cenzuram pe cei care ne fac atatea probleme in activitate noua, studiourilor si modelelor care incercam sa ne facem treaba cinstit si sa nu pacalim pe nimeni ...
- michelexsex
- User Junior
Eu oricum nici nu-i dau osteneala sa raspund la aceste jigniri oricum toti mebrii de pe acest forum si-au dat seama cam de ce calitate sunt oamenii care se ocupa cu aceste lucruri si care folosesc un limbaj de cartier.
Eu am vrut doar sa spun ca oricarei dintre noi n se poate intampla asa ceva din cauza unora care prefera sa faca bani nemunciti pe spinarea astora si nu ma refer aici la patronii adevarati de studiouri care nu umbla cu tot felul de matrapazlacuri si nici la modelele independente
In Romania nici pana la ora actuala majoritatea oamenilor nu au invatat ca nu poti sa faci si sa dezvolti afaceri cel putin pe termen lung tzepuind .
Uite de exemplu si anumite situri care sunt rtecunoscute ca tzepare cum este cybermate.tv s-au inchis
Eu am vrut doar sa spun ca oricarei dintre noi n se poate intampla asa ceva din cauza unora care prefera sa faca bani nemunciti pe spinarea astora si nu ma refer aici la patronii adevarati de studiouri care nu umbla cu tot felul de matrapazlacuri si nici la modelele independente
In Romania nici pana la ora actuala majoritatea oamenilor nu au invatat ca nu poti sa faci si sa dezvolti afaceri cel putin pe termen lung tzepuind .
Uite de exemplu si anumite situri care sunt rtecunoscute ca tzepare cum este cybermate.tv s-au inchis
- bavareze
alo, papusha, cine a zis prima data de nemernici? cine a jignit prima? aprinde becu! trezeste-te, si pe urma sa te plangi ca te jigneste lumea... cred ca prea mult timp cu ochii in lumina ti-au incetinit un pic reactiile!
auzi, dar cu bancile nu ai nimic? ca si ele cashuiesc cecuri. ale drq sa fie ele...
auzi, dar cu bancile nu ai nimic? ca si ele cashuiesc cecuri. ale drq sa fie ele...
www.b66ama.com