Alegere nume...Important sau NU???

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Dorian
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunt la inceput de drum....sunt tip, dar cred ca si o persoana de sex feminin ma poate ajuta cu un raspuns.
Alegerea numelui....poate atrage ...poate respinge, e important, nu e?
Ce parere aveti?
Pozele.O alta problema.Din ce am vazut pe site-ul free, LiveJasmin....am constatat, fff. multe poze facute cu webcam-ul.
Desi nu sunt inca in "bransa" ...cred ca e neprofesionist.Pozele facute cu o camera foto digitala....mi se par alegerea ideala.
Parerea voastra care este?
SoulCams Models Studios wanted
Marlboro
User Activ
User Activ

Bineinteles ca sunt importante toate aceste detalii... Cu precadere pozele pe care le faci.
Dar nu sunt aceste doua lucruri atat de importante, pe cat sunt actiunile tale si limbajul folosit din sesiunea respectiva.
Cat despre pozele digitale la care te gandesti, te asigur ca nu-ti permite site-ul acest lucru... ei au o metoda de upload a pozelor facute din softul de performer.
Ma rog... poate discuti tu cu ei si le explici faptul ca vrei sa ai in pagina poze digitale facute personal, dar ma indoiesc ca ei te pot ajuta in aceasta privinta.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Dorian
User Activ
User Activ

Am inteles....atitudinea, comportamentul, limbajul, mai importante decat numele.
Cat despre poze...tot nu am inteles.Nu faci upload la poze care se gasesc pe compul tau?Evident la rezolutia pe care ei o speficifa...ori fac ei resize-ul de rigoare.
Merci pentru raspuns.
Marlboro
User Activ
User Activ

Nu...pozele le poti face numai din sesiunea live.
Nu exista varianta "browse" din calcu tau.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
robert^ciupanezu
User Junior
User Junior

Cred ca daca ai folosi splitcam cred ca ai putea sa le atasezi...nu sunt sigur...
ciupanezu`
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Dorian scrie:Am inteles....atitudinea, comportamentul, limbajul, mai importante decat numele.
Cat despre poze...tot nu am inteles.Nu faci upload la poze care se gasesc pe compul tau?Evident la rezolutia pe care ei o speficifa...ori fac ei resize-ul de rigoare.
Merci pentru raspuns.
Poti urca pozele digitale pe orice site, folosing splitcam, are o optiune "open image file", in splitcam incarci imaginea, iar siteul il setezi sa isi ia camera din splitcam (e simplu). Atat doar sa ai grija sa nu stai prea mult cu poza online, faci poza si te deloghezi din site.
Sunt siteuri care au optiune separata sa urci poze personale din propriul calc. , Imlive are in funclub optiune sa iti formezi galerii de poze din pozele digitale sau scanate si Ifriends deasemenea, si icuchat parca avea optiunea asta si spread4u etc.
Alegerea numelui....poate atrage ...poate respinge, e important, nu e?
Eu am recomandat intotdeauna modelelor sa isi aleaga un nume unicat, ceva care sa le reprezinte, si care sa ramana usor in mintea vizitatorilor. Deasemenea pe termen lung poate avea o mare importanta, nu putine au fost cazurile cand modele bune si-au schimbat numele de scena, iar apoi le-au scazut rezultatele semnificativ pana au reusit sa se ridice si sub numele nou.

Am o vorba pe care o transmit tuturor modelelor la inceput:
Eu le intreb: Ce nume de scena iti doresti? sa fie ceva care sa te reprezinte ca personalitate sau un nume de fata care iti place, sau chiar numele tau mic.
Ele raspund: A pai nu vreau numele meu, pune-mi si tu ceva, ce crezi tu, nu conteaza :)
Si aici vorba mea: E important sa ai un nume care sa iti placa si care sa te reprezinte, uite cum facem.. te gandesti pana maine si imi spui 2 nume de scena care iti plac, gandite in asa fel incat, daca un client te intreaba: de ce ai ales numele asta? tu sa fi in stare sa dezvolti o discutie de cel putin 30 min pe baza numelui ales.

Au fost si cazuri in care nu a functionat din lipsa de imaginatie a fetelor, dar au fost si cazuri cand a iesit super ok. Si unele din modele chiar au avut multi clienti datorita nickului. Intrau si intrebau "De ce numele asta? " etc.

In concluzie numele de scena este la randul lui important pe termen lung, dar nu la fel de important precum modelul in sine, siteul, lucrurile legate de tehnic, etc.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Dorian
User Activ
User Activ

Si eu ma gandeam la fel....un nume care sa reprezinte ceva, un nume pe marginea caruia sa poti lega o discutie...si vorba ta....pe cat pasibil sa te reprezinte.
Sunt constient ca nu, numele il face pe model, cautat.
Merci pentru sfaturi.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”