info despre ikobo si epassport?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
am o mare nelamurire cu, conturi le de ikobo sau epassport. poate sa imi zica shi mie cineva ce sunt ele, la ce te ajuta. cu iti poti face.? plsss :oops: Multumesc.
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sunt carduri gen Visa,Mastercard...numai ca astea se numesc altfel,si se folosesc,bineinteles,la tranzactii.Exemplu:Livejasmin efectueaza plati catre modele prin card-uri Epassporte.Mai multe detalii vei gasi pe site-urile lor oficiale.
am intrat pe site-ul epassporte shi am vazut ca sunt mai multe tipuri de carduri... pt activitatea de video chat de care trebuie sa imi fac? personal, commerce .....?
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Site-urile de videochat care accepta plata prin card Epassporte,iti vor trimite ei card-ul.Nu stiu de care iti trebuie dar te sfatuiesc sa iti faci prin intermediul unui site de acest gen pentru ca e free,altfel card-ul nu e gratis.S-a mai discutat pe acest forum cat costa acest card.La Ikobo stiu ca e free dar au o modalitate de plata mai greoaie.
am inteles eu cate ceva. va trebui sa mai sap eu singur putin dupa niste informatii. multumesc mult keen!