scoala pentru chathost-uri

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
shiva
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am un modest studio videochat.Nu m-am prea preocupat de el dar acum sunt hotarat sa-l fac sa devina profitabil.Spuneti-mi cum poate deveni o fata dintr-o chathost de 100$/luna una de 2000$/luna.Ce ar trebui sa faca in plus.In prezent se lucreaza pe urmatoarele situri:camcontacts,imlive,spread4u,livejasmin.Fiind barbat si neavind experienta efectiva nu stiu ce sa le spun ca ar trebui sa faca.Si deocamdata nu imi permit sa angajez pe altcineva care sa se ocupe de instruirea lor.In concluzie le las cam libere sa faca ce vor pt ca nu stiu sa le ghidez.Daca cineva ma poate ajuta in acest sens v-as fi foarte recunoscator.Multunesc anticipat.
sunt interesat de informatii despre aceasta activitate.
SoulCams Models Studios wanted
Made_k

Salut,Shiva....Foarte buna intrebarea ta.Desi nici eu nu am un studio cu care sa "ies in fata"cum se zice,am tot cautat modalitati de a le instrui...Mie,cel putin,mi-au fost folositoare (in ordinea care imi vin in minte):emisiunea de la Playboy TV ,Private Calls,parca ii zice...Poate sti despre ce este vorba...Principiul este acelasi : modelele intra in legatura (telefonica si vizuala) cu amatorii de astfel de show-uri....Iit recomand sa le privesti pe modele.Sunt profesioniste.Apoi sintetizezaza ceea ce ai vazut si auzit in cateva principii pe care sa le prezinti fetelor intr-o forma cat mai usor de inteles...Am observat de asemenea modelele altor site-uri: felul in care se misca in fata camerei,felul in care dialogheaza cu membrii....Bineinteles,de multe ori recurg si la bunul meu simt..adica incerc sa intru in pielea unui vizitator si sa ma gandesc la ce anume mi-ar placea mie,ca barbat si ca vizitator,sa vad si sa "aud" de la acel model....Usor,usor se aduna informatia....Reteta este mereu aceeasi:cauta informatie,prelucreaz-o,sintetizeaz-o in principii simple pe care apoi sa le prezinti fetelor intr-o maniera degajata (dar nu superficila)...Sper din suflet ca ti-am fost de ajutor macar un pic...Sunt curios de rezultate....
Lydia

imi pare rau sa aud shiva ca nu iti merge bine studioul si ca profitul nu prea se sesizeaza. nu stiu daca sfaturile mele vor fi bune mai poti sa citesti cate ceva si pe aici pe site la rubrica "sfaturi" dar as avea si eu ceva adaugiri.am lucrat si eu ca host intr-un studio si bineinteles ca la inceput nu am fost o fata de 2000$, dar am avut ceva castiguri ptr o incepatoare si nu am avut pe cineva care sa ma instruiasca,ulterior am devenit administratorul acelui studio pentru ca firea mea si faptul ca faceam cel putin 1500$ la fiecare payment la facut pe cel care il conducea sa aibe incredere in mine....dar de ajuns despre experienta mea....
pentru inceput trebuie ca fetele sa aibe un decor atractiv o culoare care sa le avantajeze, aici trebuie investit de catre tine,mai apoi sa aibe o camera de calitate care sa furnizeze o imagine clara si sa se miste in timp real. pozele de calitate cu un pic de mister in ele o sa ii atraga pe clienti, plus ca trebuie sa faci si niste reguli pentru fete, care sa le respecte bineineteles, cum ar fi sa aibe un outfit atragator, sa fie aranjate, sa puna un pic de machiaj pe fata. astea sunt cateva din recomandarile mele...si sa stii ca intr-adevar o fata cu experienta in administrarea studioului tau nu ar strica, stiu ca nu iti permiti, dar ar trebui sa fie cineva care sa le invete sa faca poze bune, sa le urmareasca activitatea si sa le indrume cand sunt blocate intr-o situatie. o fata ar fi cea mai buna soluite pentru un studio unde se lucreaza cu fete.
Sper sa iti fie de ajutor, daca doreti poti sa ma contactezi pe email pentru alte nelamuriri sau pentru alte indicatii...
Bafta multa!
Lydia
miruna
User Junior
User Junior

Pozele sau decorul intr-adevar e bun de avut,dar sincer nu conteaza nici culorile,nici claritatea camerei si nici cat de aranjat e modelul atata timp cat ai o "papusa" in fata camerei care nu shtie sa vorbeasca cu membrii sau sa se mishte,care intreaba membrul ce sa faca si care termina sesiunea in 2 minute pentru k view-erul a vazut tot ce era de vazut si a plecat spre alte chatrooms.... trebuie instruit modelul indeaproape....mai intai e de preferat sa shtie engleza (sau alta limba,in functie de site-ul sau site-urile pe care lucreaza) foarte bine... un model de succes e suma mai multor calitatzi fizice,morale si comportamentale...intr-adevar,sunt multe modele care reusesc sa evolueze fara interventia unui "tutore" dar e de preferat ca acesta sa existe,sa urmareasca si sa ghideze modelul "din umbra" ; Nu cred k exista un singur model care a atins un nivel ridicat de performanta si retabilitate fara ajutor...in nici un domeniu de activitate
Acum,revenind la decor si camera,sunt foarte importante,necesare si rentabile pentru a investi in ele atunci cand ai un model experimentat ,cu performante bune si castiguri maricele;
Pentru cei incepatori,cu buget limitat,vreau sa va zic sa nu disperati daca munciti intr-un colt de camera cu lumini proaste si cel mai ieftin webcam....important eca ati inceput si sa va tzineti de treaba pentru k bani se fac si in aceste conditii...eu am inceput cu prima versiune de logitech :lol: (era singura la care am avut acces si bani acum 5 ani) nu cred k trebuie sa va spun ce calitate a imaginii aveam....uite k s-au facut bani cu ea la timpul respectiv (si nu putini :wink: )
nu shtiu daca am reusit sa dau vreun raspuns clar celui care a postat mesajul original,dar e un subiect care necesita mult mai mult timp si spatiu pentru a atinge majoritatea ideilor...asa k fiecare vine cu o idee sau parere pentru a scuti timp si a expune mai multe puncte de vedere :)
shiva

Multumesc tuturor celor care mi-am raspuns.Intre timp am mai studiat si am facut chiar un material pe care am sa-l adaug aici.Sper sa foloseasca si altora si sper sa incapa.SFATURI PENTRU A DEVENI O CHATHOST DE PRIMA CLASA

Un sondaj realizat de STREAMRAY INC. spune asa:un model amator nu are voie sa nu faca cel putin un privat intr-o ora de munca.Daca cineva nu poate realiza cel putin un privat pe ora,atunci modelul trebuie sa-si revizuiasca stilul de lucru,sa vina cu ceva nou,sa ia exemplu de la modelele mai vechi si in scurt timp rezultatele vor aparea.
Nu este obligatoriu ca in “Privat” sa faci tot ce-ti spune clientul.Unii sunt rai sau au fantezii bolnavicioase.Refuza-l politicos,fa-l sa creada ca ai vrea sa-i satisfaci dorintele dar nu ai mai facut asta pana acum si iti trebuie timp sa te obisnuiesti.In felul acesta el va mai reveni si depinde de tine daca in “Privat” conduci tu sau el.Majoritatea sunt occidentali care sunt singuri si muncesc foarte mult.Acestia,de cele mai multe ori ,vor doar sa vorbeasca cu voi.Fiti vesele si aratati-I cit de frumoasa este viata(la ei in occident)si il veti castiga de client permanent.Veti vedea ca zambetul face mai mult decat un corp si un chip perfect.Este foarte important sa incercati sa priviti cit mai des in camera sa fiti cu zimbetul pe buze ,sa nu dati impresia de oboseala.

SECRETE PENTRU CHATHOST

1.Arata-ti o imagine noua.Foloseste o camera cu o imagine foarte buna si regleaz-o dupa lumina din camera ta,astfel incat sa fii tu multumita de cea ce vezi.
2.SA FII VAZUTA.
a.Sa iti faci o pagina de prezentare si sa-ti faci reclama pe alte situri.
b.Sa ai o arhiva mereu proaspata.Se poate realiza automat programul de camera se poate seta sa ia o poza la 5 min.DE ce trebuie sa ai o arhiva proaspata?Pentru ca din 10 vizitatori,9 din ei acceseaza mai intii arhiva de poze.Si daca vor vedea o arhiva proaspata care indica ce se petrece in camera ta chiar acum si daca ii va placea ce vede el va intra.
3.Vorbiti cu vizitatorii vostri.Intrebati ce le place,de ce sunt interesati,care sunt hobby-urile lor,ce ii adduce pe acest site.Relatiile sunt un bun subiect de discutie-prietena,sotia,etc.Apoi filme, muzica,actori preferati,serviciu,cum e viata in America,cum se distreaza oamenii,unde isi fac concediile,literatura,etc.
4.Aminti-va de vizitatorii vostrii.Cand iti animtesti de un vizitator il faci sa se simta special si el se va intoarce in camera ta.Deveniti prieteni.El va reveni in fiecare zi,asa ca urmareste sa-l cunosti si fii sigura ca ei vor dori sa
-2-

te cunoasca.Impartaseste-ti intimitatea.Consolideaza aceasta legatura cu vizitatorii tai si ii vei face sa revina mereu si mereu.
5.Ajuta-i pe vizitatorii tai sa-si aminteasca de tine.
6.Foloseste sunetul audio.Cea mai buna cale de a vorbi cu un vizitator si de ai capta atentia este aceea de ai da voie sa-ti auda vocea.
7.Tine-ti videochatul fresh si nou.Daca intentionezi sa cresti,asigura-te ca de fiecare data cand se intra in camera ta,exista ceva nou si diferit.Hosturile care poarta intotdeauna aceleasi dresuri ,stau pe acelasi fotoliu si prezinta acelasi ingeras obosit nu va atrage multi membrii.Deci,pastreaza-te pasionala.Adopta o tema diferita pentru fiecare zi,Fa ceva neasteptat.Fii excitanta si noua cu fiecare sesiune,intotdeauna da vizitatorilor tai un motiv nou de a te vizita.
8.Indeamna vizitatorii sa te voteze.Voturile inseamna ca va spori traficul in camera ta.
9.In momentul in care incepi sesiunea creaza o atmosfera vioaie si activa.Multi vizitatori cauta actiunea in guest-chat,asa ca asigurate ca ei observa o atmosfera vibranta si puternica.
10.Atrage vizitatorii.Sa ai o sesiune free pentru primele 15 minute.Ofera o “free day” sau o zi pe saptamina,sau o ora pe saptamina unde vizitatorii pot vedea ce stii sa faci.
11.Fa-ti sesiunea ta personalizata.Atrage atentia cu o nota scrisa de mina in care spui “HI”,tuturor vizitatorilor.Cauta numele real al vizitatorului tau si scriei adesea:Steve nu-I asa ca arat bine in noua mea costumatie?
12.Inregistreza-ti sesiunea pentru a putea fi vizionata mai tirziu de cei doritori.
13.Marea majoritate a vizitatorilor intra seara tirziu si in zilele de sambata si duminica.
Aveti grija ca simbata si duminica sa nu lipsiti din camera voastra.Este timpul cel mai bun pentru a gasi foarte multi vizitatori.
14.Daca deschizi sesiunea in fiecare dimineata intre 6am si 2pmEST,sau oricand sambata si duminica va fi usor sa fii descoperita.
15.Editeaza arhiva si activeraz-o.
16.Fii unica.Exista ceva prin care sa arati ca esti unica?Felul in care arati sau ce anume te excita,sau coafura,sau costumatia.Subliniaza acest ceva.Este foarte important sa te distingi din multime(ex:daca tu ai unghii la picioaresi John are un fetish cu unghiile de la picioare va fi usor sa te gaseasca).
17Si nu in ultimul rand:FII PLINA DE RABDARE!
sunt interesat de informatii despre aceasta activitate.
dany

As mai avea niste completari:
-fa-ti cate un caiet ptr fiecare site pe care sa-ti notezi membrii care au stat ceva mai mult in chatroom: numele 'real', varsta, tara, hobbyuri, adresa de mail(daca ti-a dat-o el)(nu e bine sa ii scrii, dar daca vezi ca nu mai vine il poti intreba de sanatate), cum arata, daca a vrut sau nu show etc.Cand se intorc le place sa vada ca iti amintesti de ei
-fa-i sa se simta unici:'cu altii doar imi fac meseria dar ptr tine chiar simt ceva special'
-nu le propune tu sa le faci show decat daca deja te-au prins in 'actiune' pe alt site
-scapa de aia care vor sa vada pussy inca dinainte de a spune 'hi'.Cei mai multi bani se fac stand la povesti.Nu uita ca poti sa ii refuzi daca sunt magari.
-cand esti in pana de imaginatie, spune o tampenie, nu conteaza, totul e sa nu faci pauza(intrebari traznite, jocuri de cuvinte,etc)
-bombardeaza-l cu intrebari
-nu astepta sa zica el primul 'hi', sari pe el de cum intra
-iti alegi un 'nume real', varsta reala' si 'locatie reala' pe care le spui la toti si pe toate siteurile, unii inta cu nickuri diferite sau pe siteuri diferite.Cand te dai la povesti le spui tuturor acelasi lucru, fie ca e adevarat sau nu.Dar sa nu fie mereu cu aceleasi cuvinte
Ar mai fi multe chestii, dar se mai invata si lucrand.Eu as propune ca fetele de top sa mai bage pe aici cate un model de chat, cu conditia ca altele sa nu il copieze intocmai :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”