Crack-uri & stuff

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns

Folositi frecvent crack-uri???

Da
7
54%
Nu
1
8%
Foarte rar
5
38%

Voturi totale: 13
BlueVD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am vazut o gramada de discutii la capitotul soft... In sensul ca o gramada de lume innebuneste cautand crack-uri pt software shareware cand sunt altele cu gramada freeware...
Nu stiu exact daca incalc regulile (intr-unele locuri am vazut ca nu au fost cenzurate linkuri de genul asta) dar cel mai bun motor de cautare pt crack-uri (care il folosesc eu) este:

Cod: Selectaţi tot

[Modificat de Admin ] 
Cu toate ca uneori mai raman in urma cu indexarile, de obicei gasesti cam tot ce cauti. Daca cumva adminl nu afiseaza acet topic, imi cer scuze pt ca am incalcat regulile (am vazut linkuri, asa ca mi-am permis sa pun si eu unul).
In ultimul caz, daca nu gasiti ce vreti, puteti apela la crackeri (daca ii gasiti :P ; nu ma mai ocup cu asa ceva de ceva vreme, dar va pot da cateva sfaturi)
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
SoulCams Models Studios wanted
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Nu mai accept demult linkuri spre situri cu crackuri, warez etc, probabil ca mai exista pe forum, cateva linkuri care au scapat, dar vor fi gasite in cele din urma. Poate si cu ajutor de la tine, de la altii etc. Am aprobat topicul mai mult pentru votare.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
BlueVD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi cer scuze.
Pentru eliminarea linkurilor (cele care le-am gasit eu): In categoria Downloads - Multi Cam software [...].
Acolo sunt cateva...
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”