Cardul Cosmo este similar cu Paxum union pay?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

buna..stie cineva va rog cardul cosmo este la fel ca si paxum union pay ca m am saturat de acset paxum dupa o luuunga pauza am descoperit ca alfabk nu mai accepta unionpay...ar fi supr dk cosmo e mastercard sau visa desi nu prea cred?ce metoda de plata ar fi mai usor de folosit va rog ? mersi :heart_eyes:
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 147 times
Been thanked: 89 times

sweetgirl scrie: 26 Feb 2026, 15:45 buna..stie cineva va rog cardul cosmo este la fel ca si paxum union pay ca m am saturat de acset paxum dupa o luuunga pauza am descoperit ca alfabk nu mai accepta unionpay...ar fi supr dk cosmo e mastercard sau visa desi nu prea cred?ce metoda de plata ar fi mai usor de folosit va rog ? mersi :heart_eyes:
Buna Sweetgirl, Cosmo au ceva ani pe piata, din ce stiu elibereaza carduri Visa, virtual si card fizic. Cel putin teoretic cardurile Visa ar trebui sa fie acceptate aproape peste tot. Totusi nu pot fi sigur, poate confirma cineva. Daca nu accepta bancile acel card fizic de la cosmo, poti oricand sa ii transferi in contul bancar din Romania.

Sper sa gasesti o solutie, bafta acolo O:-) O:-) O:-)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”