Articol Adevarul - Divinitatea si VideoChatul, TikTok si BestStudios

Colecție de Știri despre Industria XXX și Activitatatea de video chat adult si non-adult din mass-media internă, România dar și din alte tări. Nu copiați articolele integral, maxim 10% din textul articolului plus link către sursă și păreri personale despre Articol. Se pot integra și videouri din Youtube! 🆕📰🇷🇴📖🌎
Scrie răspuns
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 147 times
Been thanked: 89 times

Mesajul unei tinere din România despre videochat, în care susține că nu vrea să se chinuie muncind pentru un salariu de 3.000 de lei când poate câștiga mai mulți bani, iar divinitatea este de partea ei, a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

-----
"Și de ce să mă chinui în viața asta pe care mi-a lăsat-o Dumnezeu atât de scurtă, să fac 3.000 de lei pe lună, să nu mă bucur și eu să văd cum e să ai bani? Da, frate, dacă pe lumea asta Dumnezeu a lăsat să fac banii din domeniul ăsta și poate ajuta și pe altă lume, și domeniul ăsta e făcut pentru noi să facem bani, de ce să-mi fie rușine cu ceea ce fac când eu fac bani? Sunt bani făcuți foarte mulți și nu m-a atins nimeni. Sunt foarte mulți bani la care un om, în viața reală, ar visa la ei"

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-interne/socie ... 90075.html

P.S. Nu este un articol chiar nou, dar merita citit. In articol gasiti si videoul din TikTok!

Voi ce parere aveti? O:-) O:-) O:-)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Știri interne despre Industria Adult și VideoChat”