Upgrade webcam

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Ilse
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Salutari tuturor!
Ma poate sfatui cineva ce webcam sa-mi cumpar? Momentan lucrez cu un Logitech BCC950 pe care il am de multi ani.As vrea ceva ma bun.Ar fi ok daca mi-as cumpara un Logitech PTZ pro de pe OLX? Exista riscul sa-mi iau teapa?Din cate stiu eu,nu prea are ce sa se strice la o camera dar vad pe emag unii care spun in review-uri ca li s-a stricat camera asta desi era noua.Asadar,cei/cele care lucrati cu ea,sunteti multumiti?
M-am mai gandit si la un Logitech Brio doar ca n-are telecomanda si as vrea sa aiba.Se gaseste cumva ceva pan-tilt cu telecomanda wireless ca sa pun camera asta pe el?
Daca ma stiti alta camera,astept recomandari.Bugetul meu e 250$.Multumesc!
LuckyGirl
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Ilse scrie: 01 Sep 2024, 01:28 Salutari tuturor!
Ma poate sfatui cineva ce webcam sa-mi cumpar? Momentan lucrez cu un Logitech BCC950 pe care il am de multi ani.As vrea ceva ma bun.Ar fi ok daca mi-as cumpara un Logitech PTZ pro de pe OLX? Exista riscul sa-mi iau teapa?Din cate stiu eu,nu prea are ce sa se strice la o camera dar vad pe emag unii care spun in review-uri ca li s-a stricat camera asta desi era noua.Asadar,cei/cele care lucrati cu ea,sunteti multumiti?
M-am mai gandit si la un Logitech Brio doar ca n-are telecomanda si as vrea sa aiba.Se gaseste cumva ceva pan-tilt cu telecomanda wireless ca sa pun camera asta pe el?
Daca ma stiti alta camera,astept recomandari.Bugetul meu e 250$.Multumesc!
Eu mi-am cumparat un Logitech Meetup 4k, de pe Olx. Am dat cam 1200 de lei pe el, parca. Acum 2 ani. Si sunt multumita de el. Imi place ca are difuzor integrat si am scapat de boxele la pc. Are si microfon, dar n-am testat, ca am microfon separat.. Doar ca trebuie sa iti cumperi cablu din ala gold, ca sa poti sa faci transmisiune 4k, altfel poti doar maxim 1080p cu cel din pachet (ma rog, depinde, eu am avut noroc sa iau de la cineva care l-a folosit putin si a fost in stare buna, mi-a dat si cutia originala).
mxrtin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sfatul meu ar fii sa nu cauti PTZ Pro 2 pe olx, deoarece foarte multe sunt utilizate excesiv. Se pot strica multe la ele...zoom-ul, pan ul si tilt ul, focusul, felul in care capteaza lumina si culorile, cablul poate avea pini afectati... parerea mea este ca nu merita riscul in cazul in care se defecteaza la tine (am intalnit)

Daca vrei neaparat aceasta camera inca este buna dar as recomanda una noua si cu garantie daca poti sa mai adaugi 100$ la buget.

Alte recomandari intr un buget mai limitat ar fi OBSBot Tiny 2 sau Lovense webcam.

Fara ptz...Brio 4K este o alegere buna de buget.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”