Povestea mea incepe cand am facut 18 ani si mi-am facut conturi pe aproape toate site-urile posibile. Bineinteles ca, tanara si inconstienta fiind, nu am realizat importanta inceputurilor pe site-uri. Totodata, bineinteles ca nu am facut bani, ci doar maruntis
Intre timp am lasat balta chat-ul si am lucrat in alte domenii si am revenit anul trecut in formula de cuplu. Au mers lucrurile, dar ne-a afectat intr-un fel viata sexuala asa ca am zis sa revin, sa fac ca si fata singura.
In primele cateva zile am facut 10-20$ si apoi nimic. Tot ce mai am sunt userii care au intrat cu greu pe mine si am reusit sa ii pastrez. Mentionez ca am un set-up destul de dragut as spune, tinand cont ca multi dintre useri cred ca sunt la studio. Mi-am aranjat totul in asa fel incat sa fie la nivel profi. Vreau sa ma tin de aceasta data de job-ul acesta (scriu asta in timp ce sunt online). Pot spune ca am cam o saptamana de acum in care nu am facut cumulat 50$ desi am stat online, am dansat, am facut teasing si am incercat sa vorbesc cuorice membru care intra in camera, pe toate site-urile pe care sunt. Stau constant in 4-5 useri, iar daca am o actiune ma duc pana pe la 9-10 useri.
PS: am avut un cont si pe MFC pe care l-am inchis de curand. Tocmai am aplicat pentru altul, sa incerc sa o iau de la inceput macar acolo. Credeti ca ma vor accepta?
Este ceva de facut? Nu inteleg unde gresesc. Abia acum am inteles importanta acelor zile de promovare, dar din pacate e prea tarziu pentru asta...
Pe de alta parte, urmeaza sa ma casatoresc legal. Practic, sa imi schimb numele. Ar ajuta sa imi fac conturile de pe site-uri cu numele nou? Sunt intr-o oarecare stare de disperare, fiindca chiar incerc sa fac ceva de aceasta data si mi se naruie visele.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!